ibosch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 LOL Davet Servisi : Oyuna davet ettiğiniz her oyuncu level 5 yada 10 olduğunda hediyeler kazanıyorsunuz. Bu davetleri uygun fiyattan satıyoruz . %150 %180'e kadar çıkıyor kârınız.Yabancı serverlerda yaygın olan bu yöntemi Türkiye sunucusu için bir süredir yapıyorum. Ödülleri daha net görmek isterseniz http://rewards.tr.leagueoflegends.com/ adresine girip bakabilirsiniz. Daha fazla bilgi için skypedan iletişime geçebilirsiniz. Web sitemiz de yakında yayında olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ticket attım supporta ss'le birlikte. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hotmail ne ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Biz burda arkadaşlarımızı satıyoruz sen report basıyorsun ayıptır seninki. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Davet ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bunu yaptırmayın banlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 lol da saadet zinciri mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 20 adet refferal yaptım, 0 ban yedim.Neyse dükkanı kapattım, ilgilenen olursa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dükkanı kapadın ama ilgilenenler pm atabiliyor. http://www.autismspeaks.org/sites/default/files/docs/confusion_question_marks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar