Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Şimdi çok cin bir Türk olarak soruyorum: 2 farklı lokasyonda, 2 farklı PS4'ümüz var. Ortak bir hesap aldık, US PSN. Oyunu bu PSN üzerinden satın aldık. Ben kendi PS4'ümle login oldum bu hesaba, oyunu indirdim. Benden sonra arkadaş da girdi kendi PS4'ü ile, o da indirdi. Kendi hesaplarımız üzerinden oynadık. Birşeyler okudum Primary account falan ama, bu yöntem oluyor mu? TROLLEYENİN ÇÜKÜ DÜŞSÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu işleri donanimhaberdeki veletler iyi yapıyor bende burdan öğrenmiştim olayı 2 kişi kullanıyoruz oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 beni aldatıyor musun onurcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Iki kişi aynı anda multi atabiliyor mu beraberce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ortaklık yaptığınız kişi tanıdığınız kişi ise üçüncü bir hesaba gerek yok. Halletmişsiniz gibi duruyor ama yine de yazayım. 1-Karşı tarafın ve sizin adınıza açılmış iki US PSN olacak. 2-Her iki makinede de bu hesapları kaydedip, karşı tarafın hesabını birincil hesap yapıyorsunuz. Karşı taraf da aynını yapıyor. Böylece aldığınız oyunlar için karşı taraf, 1 dakikalığına kendi makinesinde sizin hesabınıza giriyor ve indirmeyi başlatıyor. Eğer oyunu karşı taraf almışsa aynını kendi makinenizde siz yapıyorsunuz. İndirmeyi başlattıktan sonra kendi hesabınıza dönebilirsiniz. Kafa karışabiliyor. Anlamadığınız bir yer varsa sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Gangren oyle yapamamaniz lazim ya sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 simdi anlatiyorum. bakin gencler bu metodla oyunlari ucuza getirirsiniz, paylasirsiniz vs. bu yazdiklarimi iyi okuyun. iki metod var. tum oyunlari paylasacagim dediginiz kisi varsa bu metod degil, bir ustteki metoda bakin. benim dedigim metod tanimadiklarinizla dahi yapilabilir. Kendi konsolunuz var (Kk), X kisisinin konsolu var (Kx). Normalde kendi hesabiniz var (Hk), ve sizin Kk konsolunuzda bu Hk hesabi primary olarak aktive edilmis. Varsayalim ki Hk'da psn plus var ,arkadaslariniz burada tanimli, trophyleriniz var vs vs. Bu hesap UK de olabilir, TR de, US de. Simdi bir hesap aciyorsunuz, [email protected] mailiyle mesela. Bu oyunu US psn'den aciyorsunuz tabi. Sonra buna para yukleyip, oyun aliyorsunuz mesela fifa 15 i aldiniz. Bu hesabin iki tane hakkivar: bir secondary, bir primary. Bu hesabi Kk'ya ekleyip primary olarak aktive ettiginiz zaman; siz kendi hesabinizdan (Hk) girip bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi hesabiniz trophyler kazanir vs vs. Secondary hakkini X'e verdiniz, Kx'e ekledi o hesabi, fakat primary olarak aktive edemedi cunku zaten siz etmistiniz. X kisisi, kendi hesabindan girerse fifa 15 oynayamaz. Fakat kendi konsolundan acip [email protected] hesabindan login yaparsa oyunu oynayabilir. Bu sizin oynayisinizi engellemez. Simdi bunun avantajlari dezavantajlari ne: + oyunlari al sat yapmaya yariyo, direk hesabi alip satabiliyorsunuz. + oyun maliyetlerini asagi yukari yari yariya kismaya yariyo + kendi hesabinizdan oynayabiliyosunuz normal bir sekilde. - secondary hakkinin sahibi sifreyi degistirebilir. bu satmanizi engeller. - webden sizin primary aktivasyonunuzu kaldirabilir (bir defaya mahsus), bu oynamanizi engeller. oyle yani, baska soru varsa cevaplarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 fizban fizban said: simdi anlatiyorum. bakin gencler bu metodla oyunlari ucuza getirirsiniz, paylasirsiniz vs. bu yazdiklarimi iyi okuyun. iki metod var. tum oyunlari paylasacagim dediginiz kisi varsa bu metod degil, bir ustteki metoda bakin. benim dedigim metod tanimadiklarinizla dahi yapilabilir. Kendi konsolunuz var (Kk), X kisisinin konsolu var (Kx). Normalde kendi hesabiniz var (Hk), ve sizin Kk konsolunuzda bu Hk hesabi primary olarak aktive edilmis. Varsayalim ki Hk'da psn plus var ,arkadaslariniz burada tanimli, trophyleriniz var vs vs. Bu hesap UK de olabilir, TR de, US de. Simdi bir hesap aciyorsunuz, [email protected] mailiyle mesela. Bu oyunu US psn'den aciyorsunuz tabi. Sonra buna para yukleyip, oyun aliyorsunuz mesela fifa 15 i aldiniz. Bu hesabin iki tane hakkivar: bir secondary, bir primary. Bu hesabi Kk'ya ekleyip primary olarak aktive ettiginiz zaman; siz kendi hesabinizdan (Hk) girip bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi hesabiniz trophyler kazanir vs vs. Secondary hakkini X'e verdiniz, Kx'e ekledi o hesabi, fakat primary olarak aktive edemedi cunku zaten siz etmistiniz. X kisisi, kendi hesabindan girerse fifa 15 oynayamaz. Fakat kendi konsolundan acip [email protected] hesabindan login yaparsa oyunu oynayabilir. Bu sizin oynayisinizi engellemez. Simdi bunun avantajlari dezavantajlari ne: + oyunlari al sat yapmaya yariyo, direk hesabi alip satabiliyorsunuz. + oyun maliyetlerini asagi yukari yari yariya kismaya yariyo + kendi hesabinizdan oynayabiliyosunuz normal bir sekilde. - secondary hakkinin sahibi sifreyi degistirebilir. bu satmanizi engeller. - webden sizin primary aktivasyonunuzu kaldirabilir (bir defaya mahsus), bu oynamanizi engeller. oyle yani, baska soru varsa cevaplarim. Bu duyduklarım beni çok korkuttu şifre değişme deaktif etme filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ticarete döküldüğü zaman deli gibi risk var hem de. Donanımhaber'de ağlayanları görebilirsiniz. Gerçi ne kadar ağlasalarda hâlâ devam ediyorlar yapmaya. Tanıdığınız biriyle yaptığınızda tek dezavantaj (pek sayılmaz aslında ama olsa güzel olurdu) telefon uygulamasından konsola indirme emrini veremiyor olmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar