otsu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Selamlar. ön diş etimde oluşan apsenin kendiliğinden geçen birşey olmadığını farkedip dişçiye gittim. röntgen çekti ve "rezeksiyon yapıcaz" dedi. küçükken kırılan ve üstüne porselen yapılan dişin köküne baskı yapıyormuş apse. başta porselenlere ellemeyeceğini söyledi fakat sonra belli olmaz sökebiliriz de dedi.sorun şu ki, sadece kontrol için bile artk dişçi koltuğuna oturmaktan korkar durumdayım ve tekrar aynı aşamaları yaşamak istemiyorum (porselen tak-çıkar vs.) bir de 1-1,5 milyar fiyat biçti en baştan. niyetim verdiği antibiyotikleri alıp operasyona gitmemek. rezeksiyon kesin yaptırmalı mıyım?
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 En iyisini dişçi ve copry bilir. Onu bekle.
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gecmis olsun. Bir yakinima da yeni dis takilmasi gerek demis disci. sanirim alt ve ust cenedeki kesici dislerde sorun vardi onun. Yani kac tane dis icin bilmiyorum ama 7.5k tl fiyat cekmis lel. Kullanilan materyal mi cok pahali yoksa disci isciligi mi pahali bilmiyorum artik da disinize iyi bakin yani
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 söylenmeden söyeleyip kaçayım: "diş ağrısı hiçbir şeye benzemez." byeee
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Antibiyotikle apse rahatlayacaktır ama kökte sorun olduğu için bence hallet kurtul derim. Şimdiden geçmiş olsun, diş ağrısı kötü cidden :(
otsu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 teşekkür ederim. kırılan diş kökü itme yaptığı için apse oluşmuş olabilir de dedi evet ama işte şuan ileride problem oluşturması umrumda değil diyebilirim korkuyorum baya. protez malzemeleri de giderek yenilendiğinden fiyatı da hep artıyor evet =/
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Antibiyotik aldın apse geçti. Eee sonra? Yine apse yapacak. Sonra yine geçecek. Sonra tekrar apse yapacak. En sonunda orası babayı alacak. Dişini çektirmen gerekecek, çekmesi büyük sorun olacak çünkü diş kökün çürüyecek, dişi çektirmen için baya ameliyat olmak zorunda kalıcaksın, 1k çekme parası isteyecek. Çektirdikten sonra ağzında bomboş bir yer olacak. Oraya implant yaptırmak isteyeceksin. İmplant için 2k falan isteyecek. Falan da filan. Bana oldu ordan biliyorum.
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 birkaç sefer sonra doktorun verdiği(hapı geçtim) antibiyotik iğneleri bile işe yaramayınca, o dişin iltihaplı iltihaplı çekilecek. suratına iron man oturmuş gibi hissedeceksin. bence şimdi yaptır. fiyat konusunda başka başka dişçilerden fiyat al pazarlık yap. geçmiş olsun.
Öne çıkan mesajlar