Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar.
ön diş etimde oluşan apsenin kendiliğinden geçen birşey olmadığını farkedip dişçiye gittim. röntgen çekti ve "rezeksiyon yapıcaz" dedi. küçükken kırılan ve üstüne porselen yapılan dişin köküne baskı yapıyormuş apse. başta porselenlere ellemeyeceğini söyledi fakat sonra belli olmaz sökebiliriz de dedi.sorun şu ki, sadece kontrol için bile artk dişçi koltuğuna oturmaktan korkar durumdayım ve tekrar aynı aşamaları yaşamak istemiyorum (porselen tak-çıkar vs.) bir de 1-1,5 milyar fiyat biçti en baştan. niyetim verdiği antibiyotikleri alıp operasyona gitmemek. rezeksiyon kesin yaptırmalı mıyım?
Mesaj tarihi:
gecmis olsun. Bir yakinima da yeni dis takilmasi gerek demis disci. sanirim alt ve ust cenedeki kesici dislerde sorun vardi onun. Yani kac tane dis icin bilmiyorum ama 7.5k tl fiyat cekmis lel.

Kullanilan materyal mi cok pahali yoksa disci isciligi mi pahali bilmiyorum artik da disinize iyi bakin yani
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Antibiyotikle apse rahatlayacaktır ama kökte sorun olduğu için bence hallet kurtul derim. Şimdiden geçmiş olsun, diş ağrısı kötü cidden :(
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.
kırılan diş kökü itme yaptığı için apse oluşmuş olabilir de dedi evet ama işte şuan ileride problem oluşturması umrumda değil diyebilirim korkuyorum baya.
protez malzemeleri de giderek yenilendiğinden fiyatı da hep artıyor evet =/
Mesaj tarihi:
Antibiyotik aldın apse geçti. Eee sonra? Yine apse yapacak. Sonra yine geçecek. Sonra tekrar apse yapacak. En sonunda orası babayı alacak. Dişini çektirmen gerekecek, çekmesi büyük sorun olacak çünkü diş kökün çürüyecek, dişi çektirmen için baya ameliyat olmak zorunda kalıcaksın, 1k çekme parası isteyecek. Çektirdikten sonra ağzında bomboş bir yer olacak. Oraya implant yaptırmak isteyeceksin. İmplant için 2k falan isteyecek.

Falan da filan.
Bana oldu ordan biliyorum.
Mesaj tarihi:
birkaç sefer sonra doktorun verdiği(hapı geçtim) antibiyotik iğneleri bile işe yaramayınca, o dişin iltihaplı iltihaplı çekilecek. suratına iron man oturmuş gibi hissedeceksin.

bence şimdi yaptır. fiyat konusunda başka başka dişçilerden fiyat al pazarlık yap. geçmiş olsun.
  • Yeni Oluştur...