di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Alkol almiyorum artik ya. Karaciger kaldirmiyo, kusuyorum falan rezillik. Ha agzimla da icmiyorum icince, o da sikinti da, Hatay'la ilgili esas derdim memleketin durumu iste. Yani normal halka satasan tipler yoldan gecen bana niye satasmasin, yanimdaki arkadasima, karima kardesime niye satasmasin. 3 sene oldu ben oralardan gideli, 2. kere gelicem memlekete daha bu 3 senede, haliyle su got kadar 10 gun zehir olmasin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu seneyi pas gec abi korkuyosan. ben olsam bi daha yurda dönmem lan, ne geliyosunuz geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ya boyle aman laf atarlar altima sicarim korkusu degil de bisey olsa yanimda olacak diger 4 kisiyi savunamam tek basima korkusu. Daha once Masukiye'de denk geldik oyle birine, gelip bizim arabaya carpan herine hot noluyo derken herifin mudavimi oldugu restorandan 8-10 kisi firladi coktu bogazimiza, herif de cekti silahi dayadi alnimiza. =) Bu arada laf anlatamadim ya, ondan mecbur soforluk yapcam gibi de yine de bi sorayim dedim iste sikintili mi bolgeler ya da illaki gidersek ne yiyelim diye. Dayak haric =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 @di senin durumunu tahmin ettiğim için yukarıdaki önerimi yaptım. insanın tek başına gezmesi ile ailesi ile gezmesi arasındaki farkı ergen, ergenimsi ya da bekar adamlar pek anlamıyor, anlayamıyor. Hatay'a şu ortamda gidilmez. Gidince hiç bir olumsuz olay yaşamayadabilirsin ama neticede insanların ruh halleri değişmiş. Esnaf çok gergin. Şu ortamı ile ve hem de ailenle yaptığın bir seyahatte görmemek daha iyi Hatay'ı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 seneye pas gecebilecegin bir memleketin de kalmamis olabilir..2 milyon suriyeli 1 milyon kadar da irakli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ulan Hatay diyi Hatay NERDE KÜNEFE RESİMLERİ OGLİMM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Hatay'da pek bişey yok yani harbiye şelale kısımlarında mangal-tuzlu tavuk. kabak tatlısı - humus falan fena değil. denize falan girmek istersen arsuz falan güzeldir baya hala. denizciler-payas taraflarında yer yer güzel yerler gene deniz içinse. İskenderun için ne yemek istiyorsan en iyi yapan yeri koordinat olarak veririm. künefe yiceksen petek pastanesine git 2 tane şubesi var sahilde olanından yeme eski şubesine git mutlaka. gene o cadde üstünde türk kahvesi iç muhakkak bi tane kurukahvcei bilmem ne usta var onun kahvesi meşhur. döner yemeyi düşünüyorsan mavi köşe var oranın döneri baya iyi genel olarak otogarda döner yemezsen vasat döner bulamazsın iskenderun'da. atom biji biji falanda iç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bici bici lan o, biji biji degil. =) 10 gunun cogunda Mersin'de olcam bu arada. Haliyle kunefe falan dert degil. Hatta Mersin'de olcaz lan nasilsa ne Hatay'i diye kandirayim ben milleti Hatay icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 KuddusiMavra said: @di senin durumunu tahmin ettiğim için yukarıdaki önerimi yaptım. insanın tek başına gezmesi ile ailesi ile gezmesi arasındaki farkı ergen, ergenimsi ya da bekar adamlar pek anlamıyor, anlayamıyor. Hatay'a şu ortamda gidilmez. Gidince hiç bir olumsuz olay yaşamayadabilirsin ama neticede insanların ruh halleri değişmiş. Esnaf çok gergin. Şu ortamı ile ve hem de ailenle yaptığın bir seyahatte görmemek daha iyi Hatay'ı derim. Aynen oyle abi. Yaninda sevdiklerin olunca baya bi tirsiyosun ve kendin icin olmuyo kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Adana'ya gelirsen kebap ısmarlayayım ama gelme görecek pek bir şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yahu 10 gun sonra kurban bayrami ne kebabi ..aralik ocak gibi gidelim derseniz gelirim..-itinayla yanci cikilir- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 mahoolmez said: Adana'ya gelirsen kebap ısmarlayayım ama gelme görecek pek bir şey yok :) Adana'ya inicem ucaktan. Kapanmadiysa Cik Cik Ali'ye gidip orda yicem kebabi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 onun orjinal adı biji biji dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 mahoolmez said: Adana'ya gelirsen kebap ısmarlayayım ama gelme görecek pek bir şey yok :) adanaya geleyim, beni elem restorana götür ve pastırmalı humus yedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Adanadayim kebabı yesilkapili kebapçı haricinde yeme. Stadın arka tarafında yeşil Kapılı Kebabci yi sor gösterirler, sipariş verirken ortaya karışık söyle. Kişi başı 20 TL alır, 3 kişiye iki kişilik porsiyon fazla gelir. Yerinde olsam hatay yerine iskenderuna giderim. Künefeyi petek pastanesinin belediyenin yanındaki şubeden yerin, mezeleri kucukkervansaray restoranda yiyip, içmek için Arsuz a gider sahilde balık rakı yaparım. İlla hatay diyorsan uzun çarşıda kasaplardan birine gir Tepsi kebabı ye, Harbiye'de tavuk çevirme ve künefe ye, en iyi Künefeyi harbiyenin en altındaki restorant yapar. Hatay'da dönüşte Victoria pastanesine uğra kombe al. Antep dersen:sabah engec 8 de Antep'te ol. Metanette beyran çorbası iç, hemen çıkıp kalenin altında saat 10 olmadan katmer yemelisin. Dolaştık tan sonra cagdasa gir lahmacun ye, aksamada antep evinde mezeyi yersin. Dönüşte zamanın varsa 1,5 saat yolu uzatıp maraşta yaşar pastanesinde dondurmani ye, paket olarakta parmak dondurma yap. Hala aç isen dönüşte adanaya tekrar girip bedoda ciğer ve uykuluk yersin. Veya kurukopru de munbar , Şirdan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sonra 130kg ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ekşın isterim derseniz adana adliyesinin en üst katında da yemek yedirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Fotolar çok feci insanın baktıkça gidesi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Dur ben bir Gaziantepli olarak uzun bir yazı yazayım ölüdeniz yazısı misali birazdan. Hem gidecek olanlar da yararlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya ..agzimin kenarindan salya sizdi az once ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi ben iskenderundayım bişi olursa yaz 2 kamyon adam indirrim oraya cCc antakyayı fazla bilemiyorumda iskenderun şu an çoğu yerden daha güvenli. gezecek yer diyosan bişi yok sahil var sadece, termik santralimiz var istersen çiçeği burnunda. onun dışında denize girersin işte. iskenderun a gelirsen haber et çay içeriz teysirde, 2 bira da yuvarlarız hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 di said: KuddusiMavra said: @di senin durumunu tahmin ettiğim için yukarıdaki önerimi yaptım. insanın tek başına gezmesi ile ailesi ile gezmesi arasındaki farkı ergen, ergenimsi ya da bekar adamlar pek anlamıyor, anlayamıyor. Hatay'a şu ortamda gidilmez. Gidince hiç bir olumsuz olay yaşamayadabilirsin ama neticede insanların ruh halleri değişmiş. Esnaf çok gergin. Şu ortamı ile ve hem de ailenle yaptığın bir seyahatte görmemek daha iyi Hatay'ı derim. Aynen oyle abi. Yaninda sevdiklerin olunca baya bi tirsiyosun ve kendin icin olmuyo kesinlikle. çok iyi anlıyorum seni. dediğim gibi hatay muhteşem bir yer. her türlü muhteşem bir yer. ancak bence şu ortamda çok hoşuna gitmeyen görüntüler görebilirsin. madem ailenle gideceksin Antep'e git bence ve hazır oraya gitmişken de Adıyaman'a git derim. Yemek konusunda daha önce bir şey yazmamıştım ama neticede Adıyaman ve Antep mutfakları aynıdır. Her türlü birbirinden şahane yiyeceklerle doludur mutfakları. Adıyaman'ın ev yemeği yapan bir restaurantına girersen sana önerebileceğim yemekler özellikle BASALLA (bulgur köftelerinin etle birlikte çorba gibi pişirilip sunulduğu yemek), İÇLİ KÖFTE, ÇİĞ KÖFTE (artık orada da etsiz yapıyorlar), TAVA (patlıcan, domates, biberi tavaya koyup fırına sürüyorlar, çıktığı zaman muhteşem bir şey oluyor ayıptır söylemesi), DÖVMEÇ (patlıcan salatası diye biliniyor batıda ama orada bunun tadı çok farklı, muhtemelen patlıcan çok lezzetli ve biberle birlikte karıştırıp yaptıkları için ekstra bir lezzeti var) ilk aklıma gelenler. Gaziantep ve Adıyaman terörün çok şükür uğrayamadığı yerler. Her türlü ailenle birlikte rahat, eğlenceli bir tatil olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar