Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Arkadaşlar bir konuda sorum vardı; Tabletimin sim kart girişi var. Benim normalde kullandığım hatta internetim fazla geliyor. Turkcell bayine gittim, hattımın sim kartını çoğaltıp tablete takayım diye. Oradakiler tabletinizin telefon özelliği yoksa biri aradığı zaman bozma tehlikesi olabilir dediler. Böyle bir tehlike var mıdır? Varsa ben tablete misal skype yüklesem bu tehlike ortadan kalkar mı? (Biri aradığı zaman çalar mı?) Sanki adam bana düz data hattı satmak için salladı gibime geldi, bilgisi olan varsa teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 normalde yasak bu yasa dışı çovaltman gerekiyor ve aynı IMEI olması gerekio ikiside yoksa zaten biri çalışırken öbürü çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Sorumu daha net bir şekilde sorayım: "2sim kart hedesini boşverin" Telefon özelliği olmayan bir tablete normal simkart takınca bozması gibi bir ihtimal oluyor mu ? Ya da oluyorsa skype vs yükleyerek bunun önüne geçebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yoo öyle bi olay yok, tabletin telefon özelliği yoksa kimse seni arayamaz, tek handikap o. Ama simkart kopyalama hedesini bilmiyorum, aynı simkart tablet ve telefonda aynı anda çalışır mı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, Sana mevcut paketinin internetini tabletteki sim ile paylaştırmaları gerekli. Sanırım Turkcell ve Vodafone bu hizmeti veriyordu. İnternet paketi ortak havuz oluyor 2 cihaz için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar