Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift Client?

puraq

Öne çıkan mesajlar

evt yeni gelenlerle gerçekten alakalı bi yer oluyü bu :) ema terliiyle uoya dooru iterse ii olur eğer uo çift clienttan falan bahsediosa(neden bahsettiini ben de anlamadım da)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

çift client yapamazsın
hatta tekini bile yapamazsın :)
ama normal(!) clientleri ayarlayıp çift client yapan programlar var bilgisayarın iyiyse 10client falan bile açabilirsin tek başına action yaparsın :P[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 11 Ocak 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
98de çift yapamazsın
bu alana epeydir yazı yazıyorum ama böle iddalara dı düzeltmeden edemem :) yavaşş derim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 11 Ocak 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
98de çift yapamazsın

tek mi çift mi :)[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu double client sevdası ya,gidin mezarda kasın skillerini :P[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe elbette para basmak için :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..