kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kullanan vardır illaki. bi sürü eklentisi var. bitanesinin adını unuttum ben atıyorum htmlde: div.classname+4 yaptığımızda 4 tane aynı class olan div yaratırdı. bu eklentinin adı neydi bilen varmı bulamadım resmen. liste falan yaparken c/p yerine işi daha kolaylaştırıyodu bu. bide varsa güzel eklentiler söyleyin yolumuzu bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 zen coding gibi bir şey değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 install package'de emmet diye aratınca geliyo. emmetmiş yani zencoding diyince çıkmıyo. buldum rahatım artık div.ahmet>ul>li*4 yapıp taba basınca direk veriyo rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Sublime'dan yavas yavas kaciyo artik millet. atom ve bracket'a yoneliyo. Ozellikle bracket baya hos gibi. Onun disinda ucretli IDE olarak WebStorm/PhpStorm cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Emmet zaten önceden Zen Coding diye bilinen şeyin yeni adı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ne zaman kullanmak istesem ısınamadım tam şu sublime e. Webstorm ile mutlu mesut devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kermit said: install package'de emmet diye aratınca geliyo. emmetmiş yani zencoding diyince çıkmıyo. buldum rahatım artık div.ahmet>ul>li*4 yapıp taba basınca direk veriyo rahatladım bi kişi de dememiş li*4 yapınca nasıl 5 tane list item veriyo diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 PhpStorm çok çok iyi bu konuda. Diğerleri eline su bile dökemezler. Öğrenci iseniz falan ücretsiz lisans veriyorlar. Cidden adamlar işini çok iyi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 symantec virus diyor bracket için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bracket (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar