kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kullanan vardır illaki. bi sürü eklentisi var. bitanesinin adını unuttum ben atıyorum htmlde: div.classname+4 yaptığımızda 4 tane aynı class olan div yaratırdı. bu eklentinin adı neydi bilen varmı bulamadım resmen. liste falan yaparken c/p yerine işi daha kolaylaştırıyodu bu. bide varsa güzel eklentiler söyleyin yolumuzu bulalım
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 zen coding gibi bir şey değil miydi
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 install package'de emmet diye aratınca geliyo. emmetmiş yani zencoding diyince çıkmıyo. buldum rahatım artık div.ahmet>ul>li*4 yapıp taba basınca direk veriyo rahatladım
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Sublime'dan yavas yavas kaciyo artik millet. atom ve bracket'a yoneliyo. Ozellikle bracket baya hos gibi. Onun disinda ucretli IDE olarak WebStorm/PhpStorm cok iyi.
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Emmet zaten önceden Zen Coding diye bilinen şeyin yeni adı :/
uk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ne zaman kullanmak istesem ısınamadım tam şu sublime e. Webstorm ile mutlu mesut devam ediyorum.
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kermit said: install package'de emmet diye aratınca geliyo. emmetmiş yani zencoding diyince çıkmıyo. buldum rahatım artık div.ahmet>ul>li*4 yapıp taba basınca direk veriyo rahatladım bi kişi de dememiş li*4 yapınca nasıl 5 tane list item veriyo diye..
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 PhpStorm çok çok iyi bu konuda. Diğerleri eline su bile dökemezler. Öğrenci iseniz falan ücretsiz lisans veriyorlar. Cidden adamlar işini çok iyi yapıyorlar
Öne çıkan mesajlar