Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Marka zart zurt hiç bir fikrim yok tv konularında, bana 3 tane burda herkesin "hıhı bunlardan biri olur bence de" diyebileceği seçenek sunabilir misiniz dostlar? -3d çok gereksiz geliyor olmasa da olur. hatta olmasın yani. -Smart olsun, işe yarar sanırım. -42" yeterli gibi. bi tık üstü de olabilir 46 oluyor galiba bir üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 "MOBİL CİHAZLAR" tam yerinde başlık olmuş. Sana portable bir şeyler önerelim madem asdjklasjdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benim samsung var 46" aldığımda 2000 tlye almıştım 1.5 sene önce yıl başında kampanyadan. sanırım şimdi yine bu civarda bir fiyatı var. çok memnunum. tavsiye ederim. heee, 3d falan değil zaten alma 3d. çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya nesi zararlı kasjdasdhasjkh 2 nesil 3d var. 1 tanesi (eski tv lerdeki) göz yoruo vs de sinema sistem olanın zararı neymiş açıklarsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 donanıma mı açsam buraya mı açsam bilemedim ya aman işte bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 araştırmalara göre gözlüksüz izlersen beyni aşırı yorup, ulusalcı yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Liebe said: donanıma mı açsam buraya mı açsam bilemedim ya aman işte bişi olmaz :D sen de haklısın. donanım mı mobil cihaz mı dediğinde 46" tv daha çok mobil gibi şlaskdlşaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Zikko said: araştırmalara göre gözlüksüz izlersen beyni aşırı yorup, ulusalcı yapıyomuş sadkjasldjaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Zikko said: araştırmalara göre gözlüksüz izlersen beyni aşırı yorup, ulusalcı yapıyomuş hahahahaha, aklıma şunu getirdin :))) http://www.youtube.com/watch?v=w9ggH5UrrZc Dworgian said: ya nesi zararlı kasjdasdhasjkh 2 nesil 3d var. 1 tanesi (eski tv lerdeki) göz yoruo vs de sinema sistem olanın zararı neymiş açıklarsan? 3d tvlar için bir uzmanın görüşü. http://continuumconvention.blogspot.com.tr/2010/02/mark-pesce-on-dangers-of-3d-tv.html Mantıklı olduğunu düşünüyorum. Olmayan bir şeyi izlemek söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 arama kriterlerin 46inc, 3d'siz, wi-fi mevcut (miracast için) ve 200 mhz veya üzeri şeklinde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 "binocular dysphoria" ( http://en.wikipedia.org/wiki/Binocular_dysphoria )mağduru olan da izlemesin valla yazık. çok ışıklı efektli görüntüler de epilepsiyi tetikleyebiliyor ( http://en.wikipedia.org/wiki/Photosensitive_epilepsy )o zaman öyle ışık efekt fln olmasın diyebilirz bu mantıkla :D Kendisine zararlı bulanlar uzak dursun da "3d zararlıymış bak bak" demek için yeterli değil gibi bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 LG 47LB670V SAMSUNG UE-46H7000 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2800-2900 civarı diyor samsung için o kadar çıkamam ya 2500 bile fazla, şirket alacak düğün hediyesi olarak zaten o kadarda çıkamam yukarılara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Oha negzel şirket LGyi esasında beğenmiyorum ama LG televizyonlar fiyatları açısından iyi özellikler barındırıyor. Mesela şu yeni çıkan Smart özellikleri diğerlerinin çok ötesinde. Misal:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228369.html?langId=-14 Samsung'ların da renkler çok yapay geliyor ama sanki LG'den iyidir diye düşünüyorum. Panasonic plasmalar ortalıktan kaybolmasa kesinlikle önderirdim ama bulmak da zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 cv yi nereye atıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bende hala tv bakıyorum modeller belirledim de kararsızlıklar var 55" e kadar yolu var bende salon büyük, modeller ise şu şekilde bilen eden değerlendirirse sevinirim. Birde curved tv ler epey hoş almışken curved mu alsak? 55" samsung curved 48" samsung curved 48" samsung h6470 55" Samsung H6470 55" LG 4K UB830V 55" LG LB652V Aralarında 4k tl verip LG 4k UHD i mi seçmeli yoksa 3k tl verip 48" Curved FHD Samsung mu almalı yoksa 3k tl verip 55" LG ya da Samsung mu tercih etmeli... sorularını döndürüyorum kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sen de elini cebine at biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi elimi cebime atmamla ilgili bi durum yok, patron seç bi tv bana söyle dedi fiyat da söylemedi ama bokunu çıkaramam yani seç tv söyle deyince sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benim evde hem LG, hem Samsung, hem de Arçelik var... Uzak ara Samsung diyorum. SAMSUNG UE-46H7000 Şu bende ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 patrona hanım curved istedi, benim de kafamda zaten o vardı, almışken iyi almak lazım vs vs biraz pahalı snki muadillerine göre o yüzden ben de yardım edebilirim size, de, gülücükle süsle, tamamdır bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 lg nin servisi kötü abi. samsung veya philips işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 SAMSUNG UE-46H7000 Bence de güzel seçim olur. Ama hani patron fiyat belirtmemişse gülücüklü filan konuşarak bir şans denenebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 o curved ler acaip sicikmis gibi geliyor bi okusaydin prolari conslari.. degerlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 55den aşağısını alma artık bana kalırsa. Hele bir de salon büyük diyorsun. Bir de bu Samsung'un filan Curved TV'sinde en beğendiğim olay; input-outputlar için ayrı bir modül olmasıydı. Bu hem her yeni bir şey takıp çıkardığında duvarla TV arasında helak olmanı engelliyor hem de duvardaki TV'den aşağıya tek bir kablo inmesini sağlıyor ki önemli bir özellik bana kalırsa. aQuelleris said: Bende hala tv bakıyorum modeller belirledim de kararsızlıklar var 55" e kadar yolu var bende salon büyük, modeller ise şu şekilde bilen eden değerlendirirse sevinirim. Birde curved tv ler epey hoş almışken curved mu alsak? 55" samsung curved 48" samsung curved 48" samsung h6470 55" Samsung H6470 55" LG 4K UB830V 55" LG LB652V Aralarında 4k tl verip LG 4k UHD i mi seçmeli yoksa 3k tl verip 48" Curved FHD Samsung mu almalı yoksa 3k tl verip 55" LG ya da Samsung mu tercih etmeli... sorularını döndürüyorum kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 degerlendirmede odak noktasinda oturuyorsaniz guzel demis..de 2 metre yanda flatlar bile sorunlu olabiliyorken..curved. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar