Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Merhaba arkasaşlar size bir şey sormak istiyorum eğer mümkünse bu konuyu buraya yazarsanız sevinirim arama yaptırsam belki bi ihtima bulurum ama bana acil lazım. Bir static Ip i server makinasına nasıl yönlendiriyoruz veya static Ip ile Server açılırmı Açılırsa nasıl açılır bu konu hakkında yardımcı olursanınız sevinirim Herkese İyi günler Dilerim[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları ---------------------------------------- Ölüm ben olmasamda gelecek Hades
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Esas acil olarak lazimsa arama yapman gerek millet gelicekte görücekte bilen çikicakta sana yazicakta... Daha uzun böyle. (Sorduğun sorunun yanıtı bende yok)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tabii ki, zaten bir sunucunun IP'si static olmalıdırki playerler sürekli değişim yüzünden sorun yaşamasın. Şu anki IP'in staticse bunu direk playerlara verebilirsin. Ama domain yönlendirme falan istiyorsan kendine ait bir domainin varsa bir A Entry yaratırsın. mesala uo.domainim.com gibi, bunuda static ip'ne verirsin. uo.domainim.com --> 212.150.1.1 gibi.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 "Static ip'yi server makinasina yonlendirmek" diye birsey yoktur oncelikle.. Internete yapilan her baglantinin bir adresi vardir basitce soylemek gerekirse, buna denir IP. Bu ip adresi de ya statiktir ya dinamiktir. Statikse sorun yok, Faust'un dedigi gibi bir domain alir yonlendirirsin, hatta direk ip'den baglanmasini saglayabilirsin milletin, nasil olsa sabit. Dinamikse de (usenmezsen tepedeki FAQ sticky'sinde bircok defa konusuldugunu gorebilecegin gibi) Dns2go, Dynip gibi hizmetler var(di zamaninda), onlardan yardim alabilirsin. Bu isin olur/olmaz kismi tabii, bir de soyle detaylar var, server acmaya calismak yerine bilgisayar/internetin temellerini ogrenmeni, illa acacaksan da evden acmamani siddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar