Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yok abi ben geçen sene aldıktan sonra bu yıl yeniletmedim. onlar aradılar 1800 lüğünü verelim aynı paraya deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aceace said: Theridone said: benim 279 TL'ye HD alma hakkım var lan, fakirlikten alamamıştım. BJK'li GS'li varsa beri gelsin. GS kısmına talibim. GS-Fener maçı olduğunda da beraber izleriz. Elden dükkanına getiririm paranı. numaran var abi bende meşaz atcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Dün ilk maçı izledim. Görüntü çok iyi. canlı yayından 10 sn gecikmeli geliyor. 2 kere yayın durdu ancak hemen geri açılıyor. valla süper oldu bu değerli ortaklarıma buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Biz de deneyeceğiz inşallah haftaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mersin idmanyurdu maclarini da ben izleyim :) bi paket malbusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar