dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 lan ben 1 üçlükle playoff finali kaybettiydim 2011 veya 12 ligiydi galiba, bana şanslı falan demeyin bu arada ben 1 blokla kazanmamışım zatne kime dediyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 takım güzel oldu ya, bi de rubio dönecek of comeback is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 NEEEEEXT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Hadi bakalım, haftasonu kim NEXT diyecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 yine tüm takım sakat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hepi topu 5 sakatın var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 evet 14 sakat da olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 lan sene başından beri fix 3 sakatla oynuyorum her haftayı. takım nasıl hala sonuncu değil bilmiyorum. lin, west, thad young büyük hayalkırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 head to head sıralamada gebzegrizzles nerdeyse herseyde en ıyı ama genel sıralamada sonuncu,bu nasıl oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ben de Jones ve Hill'den hiç yararlanamadım. Resmen çırpınıyorum playoff potasına girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bazı adamlar safi zarar oldu,nikola pekoviç mesela kaç haftadır sakat.rubio bir gitti pir gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 tony parker için takas tekliflerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 shadow company pes ediyorum abi seri senin olsun. takımda adam 1 matchupta 5 adam sakatlanır mı anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Heh şöyle :) baştan bu kadar konuşmasan beddualarım tutmazdı, şaka bir yana sabah görünce pazara gülerek başladım Kevin Durant, tony Parker, zach randolph, tony Allen, amare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 lillard hem steal hem fg'yi saçma sapan arttırınca azıttı. top 5 mi ne şu anda di mi ben de öte yandan hala hafta başına 3 sakat ortalamamı devam ettiriyorum. ne zaman bitecek bu çile.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Harden en son ne zaman sakatlandı, bu hafta bana karşıymış, kendine dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 miyaw33 said: Heh şöyle :) baştan bu kadar konuşmasan beddualarım tutmazdı, şaka bir yana sabah görünce pazara gülerek başladım Kevin Durant, tony Parker, zach randolph, tony Allen, amare. abi şu adamlar tüm seri sakatken, sadece 1 rebound fark ile 5-4 yenildim ya o koyuyo. 9-0 yensen koymazdı ya bu kadar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sabonis said: lillard hem steal hem fg'yi saçma sapan arttırınca azıttı. top 5 mi ne şu anda di mi ben de öte yandan hala hafta başına 3 sakat ortalamamı devam ettiriyorum. ne zaman bitecek bu çile.... Lillard'a nazar değmesin sene başından beri tek başına takımı sırtlıyor aslan parçası. Kemba'da Stephenson gözden çıkarılınca coşmaya başladı. Sene başından beri ben de her hafta en az 3 sakatla oynuyorum. Jones ve Hill hiç katkı vermedi. Lopez 2 haftadır yok. Günlük sakatlıkları hiç hesaba bile katmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 İmzamı "Jones ve Hill yok" yapacam artık asjajd. Benim de Pekovic sezon başından beri sakat, day-to-day'den başlayıp 4 hafta, 2 ay vs sürekli update alıyor sakatlığı. Bayadır haber de yok. Dönerse playoff yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 stan van gundy'den allah razı olsun tamda greg monroe bu sıralar pek sans bulamıyo napsam derken adam josh smithi kovmuş,ilk 5 te baslayacakmıs monroe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 8-1 kötü olmuş neyse comebacke 2015'de başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 varejaonun aşil tendon kopmus,haywood napar sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gebze teklifimi düşün gebze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar