Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2014/2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 21 ekimde bi draftim var onun disinda butun tarihlere kendimi ayarlamaya calisirim, yeterki cok gec saat olmasin.
9 pm de baslamasi lazim en gec, auction malum uzun da suruyor 3 saat desek 12 de biter, pazartesi gunleri haric hemen hergun saat 9 veya oncesinde baslamasi kosuluyla bana uyar.
Mesaj tarihi:
Draft 26 Ekim Pazar saat 21:00

USA den katılan arkadaşları sıkıntıya sokmamak adına pazar akşamına aldık. Herkes kendini ayarlamaya çalışsın. Yetişemeyecek olan varsa saati esnetebiliriz.
Mesaj tarihi:
benim bu pazar ve ondan sonraki pazar kız arkadaşımla ailelerin tanışma durumu var , bilmiyorum yetişebilir miyim.
Eğer mümkünse cuma veya cumartesi akşamına alabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
Abi haftaiçi draft yurtdışındaki arkadaşlar için sıkıntı oluyor o yüzden Cuma olamaz. Cumartesi için ise çoğu kişi karşı çıkacağını düşünüyorum. İstersen saati 22.00 a falan çekelim?
Mesaj tarihi:
Bir gün/saat oynaması olacaksa da kesinleştirelim, yusema ne zaman belli olur hangi pazar olacağı? Hadi 1 saat ileri atsak draftı, hanım kalk draft başlıyor da diyemezsin yani garantisi yok; bence sen programını kesinleştir yarına kadar

Her iki pazar da tanışmayacaklar herhalde?
Mesaj tarihi:
diğer arkadaşlara da uyarsa , 10 daha iyi olur.

her iki pazarda dolu maalesef , bu pazar biz gidiyoruz , haftaya pazar kız tarafı geliyor.
Mesaj tarihi:
ya bana pazar aksam uymayacak.
gece 3te basliyo olacak bana gore (tsi 10 olursa 4te hatta), is yogunlugundan dolayi da pazar gecesi o luksum yok malesef.
yani baya oglen-ogleden sonra olmasi lazim ki katilabileyim. o da baskalarini zorlar muhtemelen.

benim yerime draft yapacak babayigit cikarsa her turlu uyar, fark etmez. ama diger turlu otomatik falan girmektense katilmayayim, sikinti degil o da.
Mesaj tarihi:
Lig invite ları yahoo adresinize gönderdim. Sadece moriarty mail adresini mail adresini göndermedi.

Bu arda Cumartesi akşamı benim içinde uygun. Herkes ayarlayabiliyorsa cumartesi akşamına alalım.
  • Yeni Oluştur...