sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 17'sinde saat 9'a yetişememe ihtimalim var.. bi yarım saat kaydıralım mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 17 değil zaten. Bilgisayar başına geçince değiştirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yiğit öm'lerim patladı, IBAN'ını gönder keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bende ücreti yatırmak için 15 ını beklıyorum.Mumkunse aksam 9-10 civarı yapalım draftı,eve gec kalma durumunda tüm sezon kıvranırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bana da tekrar öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ben 21 ekimde bi draftim var onun disinda butun tarihlere kendimi ayarlamaya calisirim, yeterki cok gec saat olmasin. 9 pm de baslamasi lazim en gec, auction malum uzun da suruyor 3 saat desek 12 de biter, pazartesi gunleri haric hemen hergun saat 9 veya oncesinde baslamasi kosuluyla bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Yahoo mail adresleri eksik olanlar göndersin lige alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 draft hangi gün belli mi, pazartesi ve perşembe yaparsanız atın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Draft 26 Ekim Pazar saat 21:00 USA den katılan arkadaşları sıkıntıya sokmamak adına pazar akşamına aldık. Herkes kendini ayarlamaya çalışsın. Yetişemeyecek olan varsa saati esnetebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 benim bu pazar ve ondan sonraki pazar kız arkadaşımla ailelerin tanışma durumu var , bilmiyorum yetişebilir miyim. Eğer mümkünse cuma veya cumartesi akşamına alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Abi haftaiçi draft yurtdışındaki arkadaşlar için sıkıntı oluyor o yüzden Cuma olamaz. Cumartesi için ise çoğu kişi karşı çıkacağını düşünüyorum. İstersen saati 22.00 a falan çekelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bir gün/saat oynaması olacaksa da kesinleştirelim, yusema ne zaman belli olur hangi pazar olacağı? Hadi 1 saat ileri atsak draftı, hanım kalk draft başlıyor da diyemezsin yani garantisi yok; bence sen programını kesinleştir yarına kadar Her iki pazar da tanışmayacaklar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 diğer arkadaşlara da uyarsa , 10 daha iyi olur. her iki pazarda dolu maalesef , bu pazar biz gidiyoruz , haftaya pazar kız tarafı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ya bana pazar aksam uymayacak. gece 3te basliyo olacak bana gore (tsi 10 olursa 4te hatta), is yogunlugundan dolayi da pazar gecesi o luksum yok malesef. yani baya oglen-ogleden sonra olmasi lazim ki katilabileyim. o da baskalarini zorlar muhtemelen. benim yerime draft yapacak babayigit cikarsa her turlu uyar, fark etmez. ama diger turlu otomatik falan girmektense katilmayayim, sikinti degil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 başkası draft yapsa veya otomatik yapsan hiçbir anlamı yok bence. pazar öğleden sonra falan olabilir bu arada ya 4-5 falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 26si pazar ben de patato olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ben Cumartesi akşamı diyorum ama çoğunluğa uyarım. Bu arada lig invite'ı gelmemiş bana sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Lig invite ları yahoo adresinize gönderdim. Sadece moriarty mail adresini mail adresini göndermedi. Bu arda Cumartesi akşamı benim içinde uygun. Herkes ayarlayabiliyorsa cumartesi akşamına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 cumartesi akşamı daha iyi olur 👍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Cumartesi bana da sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Cumartesi akşamı önemli bir işi olmayan arkadaşlar fedakarlık yapıp kabul etsin. Yoksa her seneki mevzuya geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Abi zaten her yıl haftaiçi denilerek başlayıp, pazar da karar kılınıp son anda cumartesi oluyor draftlar. Alıştık shdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 haftaici benim icin problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Cumartesi uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ipad, iphone dan da draft yapabiliyorsunuz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar