khala Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Abi 3 kişi vetolayıp da trade neden geçti diye zırlamayın. Bulsaydınız 4 yandaş daha ondan sonra ağlasaydınız. Bas bas bağırdım itirazı olan varsa yazsın diye, itiraz gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://i.imgur.com/RGlODBq.png sonunculuktan playoffa başarı hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hee unutmadan moriarty huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Korverin burnu kırılmış galiba,tam playoff haftası kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bütün yıl sakatlikla uğraşmadım bu hafta 4 sakat birden, Klay, Monroe, conley, Howard. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ağzıma sıçtın kaspar :D Love, Nurkic, Teague, Lin ve Favors bi anda dallamaya bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Neyse normal sezonun hem bir hemde ikincisinin ilk haftada elenmesi unutulmazlar arasına girer kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Playoff ilk hafta son iki güne girmeden durum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 rip sabo :( leeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ayik olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Kaspar said: ayik olun ahah tebrikler iyi çaktın. ama allah aşkına şu nedir ya. bütün sezon muhteşem oynayan çocuklar, gelip playoffta böyle oynarlarsa yapacak bişi yok gerçekten. 14 adamın 10'u underperform... bunların çoğu da takımı taşıyan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sabo ya çakan çakana. diğer lig de de 7 den girip tokadı vurmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben de 2.yi elemişim, kasparla 1.-2.'yi 7-2 tokatlamışız lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hatta top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 underdoglar kazanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Silphatos said: ben de 2.yi elemişim, kasparla 1.-2.'yi 7-2 tokatlamışız lel Helal olsun guzel tokatladin benim takımı.Basa oynayan takım ağırlıklı oyuncu olunca adamları habire dinlendirdiler ezildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Eyv abi seni degil de aslinda belleroseu bi 7-2lemek isterdim ama bu hafta ben tokatlancam gibi. Odul pot neydi bu arada. Hepsini samp mi alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 hepsini khala yedi bile asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 yedik onu biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 parmaklayıp kuscan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 diğer ligde paul george bu hafta gelecek kaçırmayayım diye adamı alıp sonrada ilk haftadan 4 sayı ile elendim.pazar gecesi sabaha kadar maç izledim herifler 4 sayı atsın dıye atamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Harden ayısına karşı dayanmaya çalışıyoruz. Seriyi son gün belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Harden bendeydi bi aralar canım ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 comish şike yapiyor, 2 ligde de sampiyon oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 paralarin ustune yatmayi mesru zemine oturttu komish. (ucuncuye de bi sakal atilmali, iki filan neyse de uc muhim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar