Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 öyle, sonra 8. 1.'yi ilk hafta yeniyor ardından olaylay olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Keşke bu hafta playoff olsaydı da vursaydım tokatı ağzına hazır köri sakatken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 keske 3 hafta once olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 2010 yılı Quarterfinal (1) $iKAGO iDMAN YURDU4 (8) aquila5 Quarterfinal (2) Beyaz Zenciler4 (7) khala FTW5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 :( bu sefer 8. olarak 1'yi ben tokatlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 1 farkla üstüne geçip Play-Off'a sokmicam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Curry ye değilde sahbaza daha çok üzüldüm, ne güzel Extra katkı geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 khala said: Ayrıca kabul etmediğiniz takas harden takasının yanında bir bok değil. oha hacı. bu son takas tam yağma olmuş bence. o ne lan öle. bi top 10 adam bi top 30 adam bi top 60 adam vs gay top 40 adam eyvallah barnes top 80 adam eyvallah george hill sözde bu sene patlayacak olan, meh kalan sakatlık üstüne master yapmış adam motieabcdefs - howard dönünce ne olacağı belli olmayan, howard yokken max top 100 katkı verecek biri yani tamam ben zaten dedim harden takası olacak iş değil diye ama doktor bu ne? net 1-2 seviye üstü harden takasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 adamin fg'si .083, kafami yicem. .077yle kapatti, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Rose sıçtı mı paçalardan akıyor ya. 3 stat verse 6 stat direkt çöp. Bu arada yeni takasa yorum lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Yeni takası ben veto ettim. Bir tarafın kazandığı hiçbirsey yok. Ziguanada kontrol edersen uçuk zararı var, mantıksız takas. 3 sayı hariç tüm statlarda zararda, mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yani evet iki oyuncu, rakibin aldığı iki oyuncudan 1-2'şer kademe yukarda ve 3'lük ile to harici bi anlamı yok rakip için. donatas'ın howard dönüş riski de üstüne tuz biber (ha zaten şu an bile tartışılır verdiği katkı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Sizin mantıkla bakarsak pekovic sadece sayı ve ribo veriyor, fg si leş bir C. Oladipo 3lük atamayan, TO ve FG leş ötesi, ortalama PG lerin altında assist ortalamasına sahip. Sezon totaline baktığımızda injury prone 2 oyuncu ile risk alıp solid 2 adam veriyorum. Total istatistikler zaten bunu gösteriyor. Aldığım iki adamın bir tık iyiler evet ama sakatlık riski olan adamlar. Ortalama istatistiklere gelirsek iki takımda 4-4 istatistik alıyor. Teker teker kim hangi istatistikleri aldığına ligi açıp bakabilirsiniz. Bir de Howard ve Griffin'in 3 er hafta daha sakat olduğunu düşünürsek verdiğim iki adam play offlara kadar çok güzel istatistikler vermeye devam edecek. Bu hafta Sinanla oynuyorum zaten beni 6-3 ve üstü yenerse potaya tekrar giriyor. Salacak adam kadro kurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Uzatmayalım, veto sayısı 7 ve üstü olursa takası zaten geçirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Benden de veto. Bullet'ın verdiği iki adam da aldığı iki adamdan daha iyi tek tek düşünürsekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 moti solid adam mı? yok artık...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 barnes, motiejunas oladipo, pekovic takası veto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 let's kick çakalism out of fantasy basketball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Veto lobisi iş başında. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sus chakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://images3.static-bluray.com/reviews/2752_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bu arada draftta neler dönmüş öyle,lou williamsı kimse seçmemiş zorunluluktan 1 e almışım misal.aquilanın ilk 5 seçimi sakatlık ve formsuzluk abidesi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ulan sakat blakei aldık ya. o ara çekin beni dedik takıma. lamarcus durant vs seksen tane adamın hepsi sakatlanacagı tuttu. geçmiş olsun daha da playoff yapamam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bence bu takasta vetoluk bi şey yok. neden yok, benim takas olayına bakış açım şu: sonuçta takas yaparken herkes eşit şekilde güçlenecek diye bi şey yok. negotiationda bi skill değil mi? adam iyi negotiate etmiş kapmış. aynı adamları sizde alabilirdiniz demek ki güzelce negotiate edip. iki tarafa farklı şekillerde yarıyor olay. atıyorum kevin durant verip nick young alsa biri o zaman veto edilecek bi takas oluyo benim gözümde. bu takas bana hiç yaramıyo ama gerçekler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 seneye ilk 5 roundu randoma birakicam draftta. gerce o zaman da direk siradaki adami koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar