Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2014/2015

khala

Öne çıkan mesajlar

khala said:

Ayrıca kabul etmediğiniz takas harden takasının yanında bir bok değil.

oha hacı. bu son takas tam yağma olmuş bence. o ne lan öle.

bi top 10 adam
bi top 30 adam
bi top 60 adam

vs

gay top 40 adam eyvallah
barnes top 80 adam eyvallah
george hill sözde bu sene patlayacak olan, meh kalan sakatlık üstüne master yapmış adam
motieabcdefs - howard dönünce ne olacağı belli olmayan, howard yokken max top 100 katkı verecek biri

yani tamam ben zaten dedim harden takası olacak iş değil diye ama doktor bu ne? net 1-2 seviye üstü harden takasının.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin mantıkla bakarsak pekovic sadece sayı ve ribo veriyor, fg si leş bir C.

Oladipo 3lük atamayan, TO ve FG leş ötesi, ortalama PG lerin altında assist ortalamasına sahip.

Sezon totaline baktığımızda injury prone 2 oyuncu ile risk alıp solid 2 adam veriyorum. Total istatistikler zaten bunu gösteriyor.
Aldığım iki adamın bir tık iyiler evet ama sakatlık riski olan adamlar.

Ortalama istatistiklere gelirsek iki takımda 4-4 istatistik alıyor. Teker teker kim hangi istatistikleri aldığına ligi açıp bakabilirsiniz.

Bir de Howard ve Griffin'in 3 er hafta daha sakat olduğunu düşünürsek verdiğim iki adam play offlara kadar çok güzel istatistikler vermeye devam edecek.

Bu hafta Sinanla oynuyorum zaten beni 6-3 ve üstü yenerse potaya tekrar giriyor. Salacak adam kadro kurmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu takasta vetoluk bi şey yok.

neden yok, benim takas olayına bakış açım şu:

sonuçta takas yaparken herkes eşit şekilde güçlenecek diye bi şey yok. negotiationda bi skill değil mi? adam iyi negotiate etmiş kapmış. aynı adamları sizde alabilirdiniz demek ki güzelce negotiate edip. iki tarafa farklı şekillerde yarıyor olay.

atıyorum kevin durant verip nick young alsa biri o zaman veto edilecek bi takas oluyo benim gözümde.

bu takas bana hiç yaramıyo ama gerçekler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...