Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşsizlik

kira

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
1 Ekim itibari ile işsiz olacağım. Gündüzleri kurs, spor etc gibi şeylerle kendimi oyalamak istiyorum. Aslında spora ve dil öğrenmeye ilgim var. Hali hazırda da akşamları haftada 3 kez spor salonuna 2 kez de Ispanyolca kursuna gidiyorum. Yine de gündüzleri için aktivite arıyorum. Istanbul Avrupa yakasında neler önerirsiniz?

Kick box baktım genelde akşamları oluyor. Sabah/ öğlen saatlerinde kurs bakıyorum.

Sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar.

1 Ekim itibariyle ben de işsiz olacağım. (Hakkatten öyle sdfa.) Hali hazırda yaptığım bir aktivite yok. Sadece arada bir kız arkadaşımla beraber bisiklet sürüyoruz. Yeni iş bulana kadar oyalanabileceğim bir şeyler arıyorum. Coursera'da şu sıralar bir şey bulamadım. Kickbox falan da bana göre pek değil. Çok maliyetli bir şey olmasın. Şimdi değilse de 1 hafta sonra fakirler kervanına katılmam gerekebilir.

Yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Herkese başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

kira said:

Merhabalar,
1 Ekim itibari ile işsiz olacağım. Gündüzleri kurs, spor etc gibi şeylerle kendimi oyalamak istiyorum. Aslında spora ve dil öğrenmeye ilgim var. Hali hazırda da akşamları haftada 3 kez spor salonuna 2 kez de Ispanyolca kursuna gidiyorum. Yine de gündüzleri için aktivite arıyorum. Istanbul Avrupa yakasında neler önerirsiniz?

Kick box baktım genelde akşamları oluyor. Sabah/ öğlen saatlerinde kurs bakıyorum.

Sevgiler.

hiçbişiy bulamazsan ofis kafeler var saatle oturabileceğin, internet cafenin yuppie versiyonu işte, oraya git, dizüstünü masaya koy, mesleğinle ilgili araştırma yap, en azından evden dışarıya çıkmış olursun, o kafeler ucuz deil ama çay kahve şirketten =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

kira said:

Merhabalar,

Sevgiler.

hiçbişiy bulamazsan ofis kafeler var saatle oturabileceğin, internet cafenin yuppie versiyonu işte, oraya git, dizüstünü masaya koy, mesleğinle ilgili araştırma yap, en azından evden dışarıya çıkmış olursun, o kafeler ucuz deil ama çay kahve şirketten =)

Link pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...