kira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Merhabalar, 1 Ekim itibari ile işsiz olacağım. Gündüzleri kurs, spor etc gibi şeylerle kendimi oyalamak istiyorum. Aslında spora ve dil öğrenmeye ilgim var. Hali hazırda da akşamları haftada 3 kez spor salonuna 2 kez de Ispanyolca kursuna gidiyorum. Yine de gündüzleri için aktivite arıyorum. Istanbul Avrupa yakasında neler önerirsiniz? Kick box baktım genelde akşamları oluyor. Sabah/ öğlen saatlerinde kurs bakıyorum. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Merhabalar. 1 Ekim itibariyle ben de işsiz olacağım. (Hakkatten öyle sdfa.) Hali hazırda yaptığım bir aktivite yok. Sadece arada bir kız arkadaşımla beraber bisiklet sürüyoruz. Yeni iş bulana kadar oyalanabileceğim bir şeyler arıyorum. Coursera'da şu sıralar bir şey bulamadım. Kickbox falan da bana göre pek değil. Çok maliyetli bir şey olmasın. Şimdi değilse de 1 hafta sonra fakirler kervanına katılmam gerekebilir. Yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kira said: Merhabalar, 1 Ekim itibari ile işsiz olacağım. Gündüzleri kurs, spor etc gibi şeylerle kendimi oyalamak istiyorum. Aslında spora ve dil öğrenmeye ilgim var. Hali hazırda da akşamları haftada 3 kez spor salonuna 2 kez de Ispanyolca kursuna gidiyorum. Yine de gündüzleri için aktivite arıyorum. Istanbul Avrupa yakasında neler önerirsiniz? Kick box baktım genelde akşamları oluyor. Sabah/ öğlen saatlerinde kurs bakıyorum. Sevgiler. hiçbişiy bulamazsan ofis kafeler var saatle oturabileceğin, internet cafenin yuppie versiyonu işte, oraya git, dizüstünü masaya koy, mesleğinle ilgili araştırma yap, en azından evden dışarıya çıkmış olursun, o kafeler ucuz deil ama çay kahve şirketten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 millet bekar anasını atim rahatlığa bak ben iştem çıkasm 2 güne hanım kovar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yok mu bi iş fikriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Patideki işsizler toplanıp bi iş kurun. Ben de önümüzdeki ay katılırım yanınıza dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben varım kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Senin işin gücün yok muydu Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yutupdan review yapın bak misal bu cocuk yılda 1.3 milyon $ kazanıyor sdfs http://www.youtube.com/watch?v=juDnvTPtILk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 O zaman toplaşıp şu adamların TR elçiliğini yapalım http://www.youtube.com/user/devinsupertramp oluru varsa evi arabayı satar girerim valla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tramp dio orda türkiyede tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 isimlere takılma fazla sonuçta TR'de şunu yapacak yer, çekecek 3-5 gopro bulduk mu tamamdır! http://www.youtube.com/watch?v=Nhy7L8OCaHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 and my axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Olurda iş kurarsanız bende destek çıkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bende Ocak gibi katılabilirim aranıza. Şirketin ufalmaya gidecegine dair dedikodu dolaşıyor. Eşime şimdiden alt yapı çalışmalarına başladım o zaman gelince kafamı ütülemesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 2 sene frontend dev. olarak calistim askerden geldim issizim kendi projelerime baslamak istiyorum ama erken olup olmadigi konusunda kararsizim risk alip yapasim var ama tek bir kere hata yapip parayi kaybetme luksum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 İş arama süreci boyunca bence deneyebilirsin, baktın gidiyor devam edersin. Bu projelere ilk etapta çok ciddi bir para yatırman gerekiyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Yok server merver cart curt masraflar var bir de karin toklugu sonrasinda reklam pazarlama cart curt geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mc_Lovin said: kira said: Merhabalar, 1 Ekim itibari ile işsiz olacağım. Gündüzleri kurs, spor etc gibi şeylerle kendimi oyalamak istiyorum. Aslında spora ve dil öğrenmeye ilgim var. Hali hazırda da akşamları haftada 3 kez spor salonuna 2 kez de Ispanyolca kursuna gidiyorum. Yine de gündüzleri için aktivite arıyorum. Istanbul Avrupa yakasında neler önerirsiniz? Kick box baktım genelde akşamları oluyor. Sabah/ öğlen saatlerinde kurs bakıyorum. Sevgiler. hiçbişiy bulamazsan ofis kafeler var saatle oturabileceğin, internet cafenin yuppie versiyonu işte, oraya git, dizüstünü masaya koy, mesleğinle ilgili araştırma yap, en azından evden dışarıya çıkmış olursun, o kafeler ucuz deil ama çay kahve şirketten =) Link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Urban Station var mesela :) Urban Station Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bende işsizim gençler akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben de bu ay sonu çıkyorum lan işten auahwdıua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 İş bulmayı deneyin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Gözcü, şoför, saldırı ekibi başka ne lazım? Hepsi buradan çıkar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar