Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada deprem oldu.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

dün benim o saatlerde kafa iyiydi nereye farketcem
ev yanıyo deseler oke bab diycek durumdaydım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 Ocak 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

varya ya laranın altı kayalık diye hissetmedim yada marmara depreminden sonra 6'nın altını duymaz olduk "depremmi o be" diyerekten lol.bayada sallanmış be...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Sosyal ağlarda paylaş

sağlam değil o taraflar zaten
oturcaksan KEPEZ in ordan alcan bi ev babalar gibi taş arazi üstüne
getirdiler attılar beni konserveye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evin temelini kazarken ben vardım bişi olmaz bizim apartmana 40 tane kazık çakıldı full kaya taban.
6 senede çürümediyse su akıntısı falan olmadıysa sağlam. 7.4 te yıkılmaz diyorum.
*!tahtaya furur*[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PUMA, 11 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
şubatta adsl gelince dahada süper olacak...

2 ay önce asturun berisindeki vcd ci var oranın arka tarafındaki apartmana adsl aldım
sizin orda niye yok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

kermit:ne bileyim, gittim sordum hazır öğrenci indirimide varken yararlanabilmek için...asturda yok şubatta bağlanacak, hatta asturdan başvuru yapanlar bekliyor felan demişti adam.yoksa hain Telekom tarafından kolpalandımmı lan ehue (bu arada o dediğin vcdci "Eda emlak cd center" oluyor sanırım...bende onun bi yüz metre arkasında oturuyorum C/6 blok)

[Bu mesaj PUMA tarafından 11 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 11 Ocak 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
dibinden su çıkan , kolonları sağlam olmayan binayı nasıl sağlamlaştıracaklar merak ettim?

oraya pisa kulesini tamir edeceğini söyleyen türk kişisini getirseniz gene yapamaz.

Bizde bilmiyoruz .. zaten taşınma kararı aldık hemen marta kadar ölmezsek kurtuluyoruz..[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim antalyada deprem olsa ilk yerle bir olcak yerler arapsuyu ve konyaaltı olcakmış
bataklıkmış eskiden oralar
koyunlar kurtlar ceylanlar otlarmş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...