Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 topici açtıgım sırada oluyodu.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hmm ilginç , neyse hepimize geçmiş olsun..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Fistan, 11 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: topici açtıgım sırada oluyodu. öeh be fistan her yer yıkılsa sen paticikte topic açmaya çalışırken ölücen demekki.[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 2005.01.11 01:48:50 37.0167 27.8038 15.9 -.- 5.1 -.- BOZALAN (MUĞLA) aha bu depremi hissettim ben.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben bu kat mülkiyeti kanununu bulanın da kabul edenin deee.... yerküre mi bitti kardeşim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ulan noluyo ?! allah allah siddeti neymiş.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 vallamı lan ben farketmedim valla 13. kattan aşağı atlardım :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 lan dün oldu.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 dün benim o saatlerde kafa iyiydi nereye farketcem ev yanıyo deseler oke bab diycek durumdaydım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 Ocak 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bende hissetmedim deprem'i antalya'da oturuyorum,Fistan sen Konyaalti - Arapsuyu tarafindami oturuyorsun ? Ben Adonis otelin karsisinda oturuyorum bir sey hissetmedim.[signature][hline]Peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet konyaltı tarafında. 10. katta saat 01.50 de oldu. 5.1 mişde az sallandı.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 alla alla bende hissetmedim..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 varya ya laranın altı kayalık diye hissetmedim yada marmara depreminden sonra 6'nın altını duymaz olduk "depremmi o be" diyerekten lol.bayada sallanmış be...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sağlam değil o taraflar zaten oturcaksan KEPEZ in ordan alcan bi ev babalar gibi taş arazi üstüne getirdiler attılar beni konserveye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hişt konserveye laf yok...astur sitesinde oturuyorum süper bi yer.şubatta adsl gelince dahada süper olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bizim evin temelini kazarken ben vardım bişi olmaz bizim apartmana 40 tane kazık çakıldı full kaya taban. 6 senede çürümediyse su akıntısı falan olmadıysa sağlam. 7.4 te yıkılmaz diyorum. *!tahtaya furur*[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 adsl yok süper diyor astur sitesine ya. :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: PUMA, 11 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki: şubatta adsl gelince dahada süper olacak... 2 ay önce asturun berisindeki vcd ci var oranın arka tarafındaki apartmana adsl aldım sizin orda niye yok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 abi yusuf 14 katlı apartmanda oturuyom temelden su çıkmaya başlamış.. 4 gün önce apartmanı kolonları sağlam değil sağlamlaştıralım diye bi toplantı yaptılar..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 2005.01.11 22:58:55 40.6673 27.4100 6.2 2.9 -.- -.- MARMARA DENİZİ Beşik oldu marmara.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kermit:ne bileyim, gittim sordum hazır öğrenci indirimide varken yararlanabilmek için...asturda yok şubatta bağlanacak, hatta asturdan başvuru yapanlar bekliyor felan demişti adam.yoksa hain Telekom tarafından kolpalandımmı lan ehue (bu arada o dediğin vcdci "Eda emlak cd center" oluyor sanırım...bende onun bi yüz metre arkasında oturuyorum C/6 blok) [Bu mesaj PUMA tarafından 11 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: voic3, 11 Ocak 2005 23:49 tarihinde demiş ki: dibinden su çıkan , kolonları sağlam olmayan binayı nasıl sağlamlaştıracaklar merak ettim? oraya pisa kulesini tamir edeceğini söyleyen türk kişisini getirseniz gene yapamaz. Bizde bilmiyoruz .. zaten taşınma kararı aldık hemen marta kadar ölmezsek kurtuluyoruz..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benim bildiğim antalyada deprem olsa ilk yerle bir olcak yerler arapsuyu ve konyaaltı olcakmış bataklıkmış eskiden oralar koyunlar kurtlar ceylanlar otlarmş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet.. bizim bütün arsalar burdan.. eskisini biliyorum yani.. burası yatar direk.. Migrosun ilerisinde oturuyorum ..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bişi olmaz bataklık olunca ki? yıkılmaz içine saplanır merdivenlerden çıkarız yukarıya.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar