Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir istek de ben yapıyım... Birkaç sene önce nb1 da çalardı. "...'s revenge" di adı tam adını hatırııyamıyorum. Bir grup kız söylüyordu. Klibinde iki tane kız takımı futbol maçı yapıyordu kaalı bir yerde. İlk yarıyı farkla yenip bitiren şarkıcı kızlar ikinci yarı gaza gelip son dakika golüyle maçı kazanıyorlardı... Hadi lütfen bilin şarkıyı[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 SArkı hakkında biraz daha bilgi versen bulcam sanki ama:)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kız olmasa Tsubasa's Revenge dicem :P Cidden biraz daha ipucu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ehue tsubasa's revange :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben anladım şarkıyı ismini bilmiyorum ama yavuzcum.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kızlı futbollu, gaza gelip karşı takımı yenen bi klip hatırlıyorum ama revenge'li birşey değil. fragma - toca's miracle olabilir mi? şarkı sözleri: Toca me Esta tarde sirma, toca me Hey yeah, hey yeah, miracle (miracle...) Hey yeah, hey yeah, miracle (miracle...) Hey yeah, hey yeah, miracle (miracle...) Hey yeah, hey yeah... If you're gonna save the day And you're hearin what I say I feel your touch, your kiss It's not enough And if you believe in me Don't think my love's for free I won't take nothin less then a deeper love Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to feel from you Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to get me through Tell me that you understand And you'll take me as I am You'll always be the one to give me everything Just when I thought no one cared You're the answer to my prayers You lift my spirits high Come on and rescue meee (rescue meee) Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to feel from you Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to get me through (Hey yeah I need a miracle I need a miracle) (Ohhhh I need a mircle miracle miracle) Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to get me through Let me tell you, know I, I need a miracle I need a miracle Its more than physical What I need to get me through [signature][hline]Beş Hececiler
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 aaaaaaaaaa buldu cidden oydu çok teşekkür ederim Bonecruhsher yaklaşık 1 yıldır aklımı kurcalayan soruya yanıt buldun[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs bu arada şarkı ismini sallamışım kusura bakmayın aklıdma öyle kalmış [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 09 Ocak 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 şarkıyı söyliyen kadına acaip gıcık kapıodum son derece tombul ve çirkin bişeydi zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 az önce söyleyecektim vazgeçtim. Benim de çok hoşuma gidiyordu :) Böyle hafif tombuldu ama çok alımlı bakıyordu[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bu arada fragma'nın da sitesini yazayım: http://www.fragma.de audio console ile bazı şarkılarını dinleyebiliyorsunuz.
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Sağol Bonecrusher... web sitesi gayet güzel. 8-9 tane şarkı dinlenebiliyor... ilgilenenlere. google da şöyle bir arattım da baya popüler gibi çok fazla link çıktı. Bu kadar popüler olmasına rağmen adını duyalı 3 yıl geçti. Garip yani. Eski futbolcu lolita kimliğini de bırakmış. Duyurulur ;)[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Öne çıkan mesajlar