Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ip5Zorlu Apple Store'dan cihaz değişimi olarak sıfır aldığım cihazı satıyorum. 90 gün daha garantisi bulunmaktadır. Değişim belgesi mevcuttur. Sıfır hiç kullanılmamış cihazdır. Türkiye garantili turkcell'den alınma 32 gb Iphone 5 modelidir. İstanbulda elden satış yapmayı tercih ederim. İstanbul anadolu yakasında üsküdar ya da kadıköy tarafında haftaiçi akşam 6dan sonra veya cumartesi pazar satışı gerçekleştirebiliriz. Takas düşünmüyorum, telefon ihtiyacım olmadığı için satıyorum. İlgilenenler mesaj veya telefon yoluyla ulaşsınlar. Çok ufak bir pazarlık olabilir. Paticik üyelerine gelip kadıköy ya da üsküdarda elden aldıkları takdirde 1200 nakit satarım. Normalde 1300 kovalıyorum minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 güzel fiyat gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 nasıl randevu buldun yahu ne zaman baksam hep boş yer yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 cuma gecesi tam 12:00 de randevular sıfırlanıyor, ozaman alabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Refurbished cihaza 1200 mu vercez? Elinde ki cihaz bedeli faturasini aldigin halde bu fiyati cektin hah? Bak bakiyim o faturada 600 to den yukari yaziyormu Ha 600 tl ye verecek degilsin tabi ama gdip iki katina vermemelisin 90 gunluk garabtisi kalmis cihaza En fazla 1000 tl Ben 900 veririm nakit. Yeni iphone 5 zaten 1450 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 iphone 5 hangi nerde 1450tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yurtdışı fiyatını söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 26 sında tr fiyatları o bölgeye düşecek kampanyalı falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yannız sıfır cihaz için "refurbished" yanlış kelime. refurbished de yenilenmiş demek tmm da atıyorum hurda arabaları alıp yeniledikleri tv programları fln var ya o durum refurbished sanırım. sonuçta arkadaşa sıfır başka cihaz vermişler. ha fiyat olarak 1k daha uygun doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sıfır başka cihaz dediğiniz şey daha önce bi başkasında arıza olmuş ve fabrikada arızası yapılıp tekrar 2. kez kutulanmış ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Apple ile Kurumsal bağlantımız var ve bireyselde 3 cihaz değiştirdim... Tüm cihaz değişimlerinde Fatura verirler size o fatura üstünde cihazın bedeli ve durumu yazar... Bütün bu Tek Cihaz verilen kutular değişim cihazları deniyor bunlara... Hepsinde refurbished yazıyor faturalarında. ve 579TL mi ne gibi küsürlü bir Fiyat bedeli yaziyor. Apple a sorduğumuzda sadece dış kasası değişiyormuş , içi; anakartı ve diğer parçalar tamir yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aletin tam ismi Swap cihaz. Vergi ödememek için swap diye isimlendiriyorlar. Bunlar satılık değil garanti değişimi için getirdik tarzında bir açıklamaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 32gb sıfır iphone 5, 1.2 gayet iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 JrStorMesT said: sıfır başka cihaz dediğiniz şey daha önce bi başkasında arıza olmuş ve fabrikada arızası yapılıp tekrar 2. kez kutulanmış ürün. bu kesin ise demin yazdığım için "pardon bilgisizlikten olmuş" demem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Zikko said: 32gb sıfır iphone 5, 1.2 gayet iyi fiyat abi 90 gün garantisi kalmış cihazın? 3 ay sonra bi arıza olunca cihaz fiyatı cıkarırlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 3 ay içinde helikopter kazasında ölme ihtimalin de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 o fiyata, o özellikteki telefon için bence çok iyi. garanti vs peşinde koşuyorsan zaten sıfır alacaksın 2k'ya, 2. el telefon almayacaksın bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 6 taksit yap aliyim hemen.kadıköyden veririm taksitleri her ay bira flnda içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Theridone said: 3 ay içinde helikopter kazasında ölme ihtimalin de var. benim yok lan gerçi kafama düşerse ayrı ama 3 ay içerisinde ya da 30 yıl içerisinde helikoptere binebilecğeimi düşünmüyorum. bildiğin fakirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben olsam çoktan satmıştım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Sattım telefonu arkadaşlar sahibinden üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 olm bana satsaydın taksitle vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Takside girmedik dostum peşin çalıştı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar