Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık sıfır iphone 5 siyah 32 gb

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

ip5Zorlu Apple Store'dan cihaz değişimi olarak sıfır aldığım cihazı satıyorum. 90 gün daha garantisi bulunmaktadır. Değişim belgesi mevcuttur. Sıfır hiç kullanılmamış cihazdır. Türkiye garantili turkcell'den alınma 32 gb Iphone 5 modelidir. İstanbulda elden satış yapmayı tercih ederim. İstanbul anadolu yakasında üsküdar ya da kadıköy tarafında haftaiçi akşam 6dan sonra veya cumartesi pazar satışı gerçekleştirebiliriz. Takas düşünmüyorum, telefon ihtiyacım olmadığı için satıyorum. İlgilenenler mesaj veya telefon yoluyla ulaşsınlar. Çok ufak bir pazarlık olabilir.

Paticik üyelerine gelip kadıköy ya da üsküdarda elden aldıkları takdirde 1200 nakit satarım. Normalde 1300 kovalıyorum minimum.
Sosyal ağlarda paylaş

Refurbished cihaza 1200 mu vercez?
Elinde ki cihaz bedeli faturasini aldigin halde bu fiyati cektin hah? Bak bakiyim o faturada 600 to den yukari yaziyormu

Ha 600 tl ye verecek degilsin tabi ama gdip iki katina vermemelisin 90 gunluk garabtisi kalmis cihaza

En fazla 1000 tl
Ben 900 veririm nakit.

Yeni iphone 5 zaten 1450 tl
Sosyal ağlarda paylaş

Apple ile Kurumsal bağlantımız var ve bireyselde 3 cihaz değiştirdim...
Tüm cihaz değişimlerinde Fatura verirler size o fatura üstünde cihazın bedeli ve durumu yazar...

Bütün bu Tek Cihaz verilen kutular değişim cihazları deniyor bunlara...
Hepsinde refurbished yazıyor faturalarında. ve 579TL mi ne gibi küsürlü bir Fiyat bedeli yaziyor.

Apple a sorduğumuzda sadece dış kasası değişiyormuş , içi; anakartı ve diğer parçalar tamir yapılıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...