vav_heroin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sphere üzerinde çalışacak , worldbuilding konusunda deneyimi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Yardım edebilecekler en az 1 senelik bir proje için temelleri atmaya başlayacaklar. (Sürekli olarak kadromda bir kişi world buildingle ilgilenecek öncelikle spawn eklemeyi gerçekten iyi biliyorsanız lütfen irtibata geçelim) (Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz) Rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 spawn eklemeyi biliyorum bekarım. şaka bir yana worldbuilder olarak istediğiniz kişide sadece spawn eklemeyi bilmesimi gerekiyor?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tr'de çoğu kişi öyle biliyor.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Xharloan, 10 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: spawn eklemeyi biliyorum bekarım. şaka bir yana worldbuilder olarak istediğiniz kişide sadece spawn eklemeyi bilmesimi gerekiyor? ihtiyac meselesi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 adam eve misafir olarak geldiğini sanıor herhalde?:D deme ama musaitmisniz?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ---------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 pardon sitenizin kurallar bolumunde hard gamer dan uzaklastırılacaksınız dio siz hard gamer mısınız yada sizde kufur edeni hard gamerdan mı atıosunuz?[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 gayetde duzgun kurallar.tikmi oldu ssende iftira atip insanlarla ugrasmak heroin ben yardim etmek isterim basarilar umarim iyi bir yere gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bu konuda yorum yapmak ıstemezdım ama arkadasımız demıskı gayet guzel kurallar kurallar guzelde orda bır yazı yazmıs hardgamerdan uzaklastırılcaklar hardgamer tekrarmı acılıyor? bunu sormak ıstedım[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hardgamerın sitesini download edip webe sürmüşlerdir bizim diye :P (şakadır alınmayın)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Kurallar bölümünün boş kalmaması nedeni ile değiştirmeden elimde olan kuralları eklemiştim.Şuanda bakarsanız kendi kurallarımızı görebilirsiniz.Gelen wb başburularına bakıyorum teşekkürler.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 basarılar heroin kolay gelsn zati server arayisi icindeydim umarim iyi bir proje olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Xharloan, 10 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: worldbuilder olarak istediğiniz kişide sadece spawn eklemeyi bilmesimi gerekiyor? bende bunu dıcektım de sen demı$sın :) .bnm bildigim wb sadece spawn koymaz ama herkese göre degı$en bi kavram snrm bu :) aradıgını bulursun cok rahat.cunku nerdeyse herkes bılıyordur spawn koymayı hatta cok gerekıyorsa msn e fln gel ben ögretıverım :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Ocak 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Spawn eklemeyi bilmek değil herkez time amount verip spawn ekler nereye ne koyabileceğini hangi yaratıklarla hangi yaratıkları yan yana koyacağını bilmesi hangi yaratığın ne büyü attığını bilip onlara göre zaman ayarı , yer ayarı yapması gerekecektir.Öncelikle spawn eklemeyi dedim çünkü şuanda spawndan başka birkonuda worldbuildera ihtiyacım yok ilerki projelerimi yaptıracağım tabiki kadromdaki wb'a sadece spawn eklemeyi demedim bu nedenle.Teklif oldu fakat halen projeme uygun birini bulmuş değilim.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Belkide Güven Sağlıyamamıssındır. Nereden Bielcekler Spawnları Koyduktan Sonra Şutlamayacağını? Belki Yapmazsın Ama Bunu Yaşayanlar Olduğu İçin Pek Kimse Olumlu Bakmaz Bence. Bakan Olsada Yeni Stafflık Yapacak Kişiler Olabilir.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 fraiser,diyelim ki wb $utlandı.o spawnları koyan adam yerını hatırlamaz mı sence? :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yanlız şunuda düşünün nerden biliosunuz wb olan adamın spawn'ları abzürt yerlere koymuyacağı? :) madolyonun iki yüzü var unutmayalım... Sonuçta wb ci adam hep lasım olur :) (tabi güveni sağlarsa)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ona bi$i demem.hatta spawnı koyup yerını unutanlar bıle vardır emınım :) ama ben hıc yoktan portunu alıorum veya genel adını fln mutlaka aklımda tutuyorum, gayet saglıklı bı yontem :-P[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 laf kalabalıgı..... bla bla bla.... adamin fikrinle ilgileniosaniz ulasirsiniz bu elestri gerektiren bisey degil adam ortaya bi fikir atmamis hadi kim tutar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: vav_heroin, 11 Ocak 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Spawn eklemeyi bilmek değil herkez time amount verip spawn ekler nereye ne koyabileceğini hangi yaratıklarla hangi yaratıkları yan yana koyacağını bilmesi hangi yaratığın ne büyü attığını bilip onlara göre zaman ayarı , yer ayarı yapması gerekecektir.Öncelikle spawn eklemeyi dedim çünkü şuanda spawndan başka birkonuda worldbuildera ihtiyacım yok ilerki projelerimi yaptıracağım tabiki kadromdaki wb'a sadece spawn eklemeyi demedim bu nedenle.Teklif oldu fakat halen projeme uygun birini bulmuş değilim. kötü bir niyetim yok yanllış anlaşılmasın ama bi yanlışı düzeltmek isterim ... hangi yaratığın hangi büyüyü attığını world builderlar değil developerlar bilir ... çünkü bunu belirleyen onlardır , wb nin bunu bilmesi için developerın tek tek söylemesi gerekir ... ancak , bir wb default scriptlerdeki yaratıkların özelliklerini bilir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar