Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.6K - 2K arası laptop ve marka tavsiyesi lazım


aente

Öne çıkan mesajlar

Şimdi aşağı yukarı bütçeye uygun modeller buldum, bunlar dışında bir şey kaçırdım mı bilmiyorum ama bulduklarım fena değil gibi.

Amaç: Photoshop, AI falan kullanabilecek, slacking zamanı ArcheAge'tir, CS:GO'dur oynatabilecek bir şeyler.

Intel - Nvdia combosu istiyorum.

Bütçe 2K altı dediğim gibi, bulabildiklerim bunlar;

dell inspiron 3542 1800 tl



msi cx61 1800TL

lenovo z5070 1850 TL


Bu 3 marka dışındakilere pek güvenmiyorum, Toshiba, HP'ye bulaşmadım pek sıcak bakmıyorum. Belki Acer olabilir gibi ama uygun bir aletini göremedim.

Nedir öneri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üçü de aynı özelliklere sahip,pek fark yok ben lenovo ve dell arasında kaldım. Ancak dell'i tercih edebilirsin üçü arasında, windows 8 var netice itibari ile yani aynı özellikler aynı fiyat ama dell'in artısı işletim sistemi ile satılması. Yalnız fiyatlar acayip artmış geçen sene bu modeller 1500'e alıcı bulamıyordu,dolar yükselince hepsi alt üst olmuş.

Düzeltme:Aa yok Msi işlemcisi çok daha iyiymiş kaçırmışım onu, tercihin msi olması uzun vadede daha rahat olur. Masaüstünde intelin ekran kartını kullanır oyunlarda harici ekran kartını kullanırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonus kartla alırsan 111tl bonus yüklüyor. 1700'e gelir. Bence bu hepsinden daha iyi. Özellikle ekran kartında farkı açıyor. Ek olarak tasarımı daha güzel ve free dos değil. (Gerçi çokta önemli değil lisansın varsa) Dell'de kasada menteşe sorunu da yaşamazsın. Gerçi işlemcide biraza geride kalmış ama turbo ile kurtarırsın.

http://www.n11.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-i5-6gb-500gb-2gb-gt750m-w-8-P18431181
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...