jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ben az biraz adamlik eğitimi veriyim ucuz olur
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BabacumMostors said: Theridone said: BabacumMostors said: bölmeyeceğine söz ver nasıl söz vereyim heval. kayserili pazarlık yapmayacağına söz verebilir mi? :/ sen de haklısın, en kötü şirketi tehdit ederiz ildenizcim cv mi mailledim canım inbaxını çek edip hızlı feedback yaparsan sevinirim. konfirme olsun.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 plaza ingilizcenle CV ye falan gerek kalmadı yarın gel başla jacabo said: ben az biraz adamlik eğitimi veriyim ucuz olur sen giriş dersini ver kursa deva etmek isteyenler eğitimin yarısını ödeyerek şükrüden devam etsin
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 babacum şaka bi' yana hala birini bulamadıysanız önereceğim birkaç isim var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 henüz bütçe dönemi bitmediği için kulüp açma teklifleri başlamadı onu bi kesinleştirelim :)
Öne çıkan mesajlar