yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Merhaba gencolar, Ofisten bir arkadaşım, PS3'ten 4'e transfer oldu. Elindeki PS3 oyunlarını satıyor. Fifa ve türevlerini oynamıştır çokça ama macera oyunlarını max 2 kere falan bitirmiştir, yepisyenidir, max 2 kere el değmiştir yani :). Guitar Hero Gitarını da hediye ediyor, toplam 300 TL demiş pati fiyatına, normalde 320'ye veriyor gittigidiyorda Oyun listesi; The Last of Us Dark Souls Uncharted 2 God of War 3 Call of Duty: Black Ops Assassins' Creed: Brootherhood Army of Two 2 Assassins Creed II Dante's Inferno Castlevania: Lord of Shadow Marvel Ultimate Alliance 2 Guitar Hero World Tour (Ayrıca yanında orijinal Guitar Hero gitarımı da hediye ediyorum!) Heavy Rain Fifa 11 Fifa 10 Konuyla ilgili bana ulaşabilirsiniz, istanbul içine kargoyu da karşılıyor arkadaş, tek tek satmıyor, set olarak veriyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 200 tele veririm oda içinde istemediğim oyunlar olduğu halde toplu satın almak zorunda bırakıldığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Almak zorunda kaldığın için özür diler, konuyu uplarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ha tamam sdfds ayrıca o oyunlar 150tl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yekeyeke said: The Last of Us Dark Souls Uncharted 2 God of War 3 Call of Duty: Black Ops Assassins' Creed: Brootherhood Army of Two 2 Assassins Creed II Dante's Inferno Castlevania: Lord of Shadow Marvel Ultimate Alliance 2 Guitar Hero World Tour (Ayrıca yanında orijinal Guitar Hero gitarımı da hediye ediyorum!) Heavy Rain Fifa 11 Fifa 10 . oyun listesini şu şekilde düşün. belki ac'ler de mesela psnplus'da beleş olmuştur bilmiyorum da darksouls bedavaydı bi ara onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 PS3 satmıyo adam sadece oyunlara 300 tl istiyor. Ha bide guitar hediyesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ps4'e transfer oldu diyince komple sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Teşekkürler David :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Hepsini birden alacak adam zor bulur 300 TL'ye. Ayrı ayrı satsın, zaten cogu eski oyun. Hala degerli olan bir tek Last of Us gorebiliyorum listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ben hepsini alabilirim. Ama Red 'in belirlediği fiyat makul benim için. Plus üyelik ten ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Gece içkiyi fazla kaçırmışım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Tüm oyunlara F.E.A.R ve Guitar Hero Metallica eklenmiş dostlar, fiyat aynı şekilde devam ediyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bi uplayayım belki isteyen olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hr istiyorum kac gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 guitar heroları aradan alsak olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ps3 kirdirip oyun attirmakla orj oyun almak arasindaki fark ne biri bunu aciklasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ps3 kirdirip oyun attirmakla orj oyun almak arasindaki fark ne biri bunu aciklasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kırınca online oynayamıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar