Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ilk defa pati üstünden ayrılan bi çift görüyorum. öeh.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bence fake :P Ama gerçekse yandı :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: nEsHE, 09 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki: ben sevişerek girdim havai fişek gösterisini falan izledim bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte. Aferin sana Bitti... Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda... Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir. Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin... Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun. Nese Roman Bu duruma ınanan Tanrı kulu varmı?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arşivlerim.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: asinanyavuz, 09 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: bence fake :P Ama gerçekse yandı :D abi herkes fakele kafayı bozdu yaw[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 walla icerek girdim arkadaslarimla her seneki gibi oo3o da 10.9.8.7...saydik...yine eglenceliydi... heyyt be yine yaslandik...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paranoyak oldum abi bişi diyemiyorum.. Bundan sonra büyüklü küçüklü yazılmış accountlara fake dicem.. nedenmi? Şimdi ortada ciddi birşey var yazılanlara göre..Ve bu kız arkadaşımız sadece Sheref e cevap atmak için aldı acc i gibime geliyor..Balonlu filan.. Böyle bir durumda nick süslenirmi allah aşkına?? biri mantıklı açıklama yapsın...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alkışlarla yaşıyorum ahaha neyse aklı mantığı yerinde adamlar halen var paticikte bu beni sevindiriyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: wook, 09 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki: abi herkes fakele kafayı bozdu yaw ona ithafen dedim :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lol bişi yapmadım :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 09 Ocak 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fistan ne karıştırıyorsun?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yok bişi :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben kestane yiyerek girdim isteyen varmı? :) Kuçu sizinmi?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bişeyler içiyodum ama şimdi hatırlamıyorum =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tam yeni yıla girerken basur oldum :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahah yeni yıl içinde patlamış :) neyse şaka bir yana geçmiş olsun.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oy oy oy Geçmiş olsun, benimde mide sorunlarım var sakat bi durum=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sanmıyorum doğruluğu nekadardır ama doğruysa sheref felaket sçmış :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 @topic sarhoş arkadaşımızla ugraştık[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 @topic nette kendimle yalnızlığımı paylaştım ... :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadasların evinde demlenmekle mesguldüm[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: harvester, 09 Ocak 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Paranoyak oldum abi bişi diyemiyorum.. Bundan sonra büyüklü küçüklü yazılmış accountlara fake dicem.. nedenmi? Şimdi ortada ciddi birşey var yazılanlara göre..Ve bu kız arkadaşımız sadece Sheref e cevap atmak için aldı acc i gibime geliyor..Balonlu filan.. Böyle bir durumda nick süslenirmi allah aşkına?? biri mantıklı açıklama yapsın... MANTIKLI ACIKLAMA GELIYOR DOGRU YENI UYE OLDUGUNDA BALONLU DOLASIYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Estel_Anorien, 09 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ilk defa pati üstünden ayrılan bi çift görüyorum. öeh. EVET BENDE KIRK YIL DUSUNSEM BURADA BOYLE SEYLER OKUYACAGIM AKLIMA GELMEZDI AMA NE YAPACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Korax, 10 Ocak 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Sanmıyorum doğruluğu nekadardır ama doğruysa sheref felaket sçmış :D EVET SON CUMLEN DOGRU... DAHA DA BETER BIRSEY SAGOLSUN BURALARA YAZMIS ARKADASLARIM SOYLEDI YILBASINDA HEM BIZLE HEM ONLA NASIL DIYE BENDE BAKAYIM NASILMIS DEDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: sirnaber, 10 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: off inanılmaz, beklenen an geldi..nerde sheref? BIR FIKRIM YOK OLMASIN DA ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar