Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 e girerken naaptınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 01 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
bacağımı alçıya aldırdım

gecmis olsun
ben boguruyodum[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Dün bide sarhoş ve güzel kafayla freestyler'ın klibindeki haddiseyi canlandırdık 1 saat kadar.. 4 kişi dans ediyor, sonra biri elinde kumanda var gibi durduruyor istediği kişiyi, 3 kişi devam ediyor oynamaya, sonra o durduran play'e basıyor yine devam oynamaya sonra biraz once donmuş herif istediği birini durduruyor felan. Ahaha çok geyikti ama süper oldu tamamen doğaçlama ortaya çıktı..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05

[Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
En yakın arkadaşıma (erkek) tecavüz girişiminde bulundum :P tabii ciddi değildim...ehe...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 01 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
Elimde Bailey's, Mozart ve rakı karışımı abuk bir içki, saunada, bir ayağım yerde bi ayağım tavanda girdim...

ciddi...
:D

abi sauna içki mi içtin .. bide rakı var içinde...
yanmadın mı yaa?

tam chemicallık iş aslında o :)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 01 Ocak 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 01 Ocak 2005 05:20 tarihinde demiş ki:
Nişantaşı sokak partisinde zıplıyordum =)

o mal gibi zıplayan sendin demek! ahha

haha bi gay vardı o da sendin heralde =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
Pis mathias, bizi sattın, kızı eve attın.... Hayvan. Aslında iyi etmişsin, bak başına neler gelecekti...

Ben de hatunun ısrarları üzerine Nişantaşına gitmek gibi bir hata yaptım, park parası 20 milyon bayıldım, kalabalıkta öldüm, karambolde arkadaşlarımdan ve kız arkadaşımın grubundan koptum, tam yeni yıla girerken onları arıyordum. 00.05 civarı ise bir grup sarhoş beni yumruklamaya karar verdi, 00.05-00.07 arasını onlarla yumruklaşarak, 00.15e kadar olanı da oradan çıkmaya çalışarak harcadım.
Sonra ne mi oldu? Tabii ki kız arkadaşım beni azarladı, oysa o cep telefonları çekmezken 25 kere yer değiştirdiği için onu bulamamışım, hem suçlu hem güçlü.
Böyle bir durumda ne yapıyoruz, alıyoruz, bir saat neyin ne olduğunu ve dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor ve hatun kişiye dersini vererek, organizasyon yeteneğinin kıt olduğunu anlatıyoruz.

Ve yılbaşımız bombok geçmiş oluyor.
Keşke adi Mathiası arayıp dursaydım da onun da tadı kaçsaydı...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Bira içemedim ona yanarım. Artık kutu bira içemiyorum ya rezalet bişi, ilk yudumu aldığım gibi kız arkadaşa verdim yanımdaki.
Sora gittim şişe bira aldım kendimi buldum ya.

Kırıntı'daki Fransız şarabı da harikaydı tabi, concon olduk iyice hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
Caddebostanda barlar sokagindaydik. Kedi kasap dükkanina bakar gibi bar girislerine bakiyorduk (-:

Sonra da gittik deli gibi içtik. Içmez olaydik[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 01 Ocak 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
içtim absolutu öptüm sevguluyu.

aynen :) ehem pardon eşimi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
ben sevişerek girdim
havai fişek gösterisini falan izledim
bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte.

Aferin sana

Bitti...
Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda...

Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir.

Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin...

Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun.

Nese Roman
Mesaj tarihi:
LOL NOLUYOZ MİLLET DELİRDİ ABİ MUHAHHA[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
ben anladım sanki (eheh hadi ya?). sheref çok pis s*çtı sanki :D ehehe[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!

[Bu mesaj kavel tarafından 09 Ocak 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu 2 günü unutmıcam bence paticik 1 hafta dondurulsun hızına yetişemiyorum olayların :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Hoşlandığım duyguyu paylaştığım kişinin yakın markajında gözgöze bakıştık sonra ışıklar gitti :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...