Snake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Snake#21169 (human rogue) wod'da ağır pvp'ye başlıyorum. bunun dışında her türlü trivial raidlere gelirim. ayrıca şu anda bloodsail rep farm ve arkasından steamwheedle rep farmlık grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 smyrnas#2819 (dwarf prot pala) Casual olarak silvermoon da PVE yapıyorum.Ortam güzel TN ın saçma yapan apaçi topluluğu yok burada baya da türk guildi var ,çogu da 30+ aklı başında çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Hangi guilddesin Silvermoon da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 quixef said: Hangi guilddesin Silvermoon da? Codur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 silvermoon iyi server. turk falan olayini bilmemde, yabancilari baya kaliteliydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar