kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 aha system of down dedi birisi kim bu ses kime ait :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 süpermiş be burası ahanda sittir ettim artık müsic dl sini artık paticik fm deyim :) hep sevdiğim parçalar çıkıyo[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 iyide şimdi bu ne özgür kız felan olmuyo x large mış poff[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: BonePART, 04 June 2003 15:54 tarihinde demiş ki: abi ben deilim su an ben 8 30 da gircem[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) haa hemen zaten savunması da hazır oke eheh :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 eheue demin duman diye girdi savage garden oldu birden. =][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: BonePART, 04 June 2003 15:54 tarihinde demiş ki: abi ben deilim su an ben 8 30 da gircem[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) Yoo biz anlamayız ismen özdeşleştiniz radyo yayını ilen lütfen eleştirilere açık olalım :D[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 herkesin saati belli 18:30 20:30 arasında beni dinleyebilirsiniz :D[hline]Mixed Website .:Magician FM:. [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ya Prawler daha kötü =P Şarkı çalarken sesi kısıyo, açıyo, mikrofonu tokatlıyo arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende çalayım.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 woaaa blues broth dan everybodyy needss someeboddyyy ıle baladık :) yıllardır dinlememiştim bu sarkıyı ehu cok guzel oldu valal eline saglık bonbonpartcıım :) ps: yayınından sonra bana icqdan atıversene şu sarkıyı, malum yurtdısı yok dl edemiyoruz sagdan soldan[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 prawlerı bi daha dinlemem kediyle komplo kurdular bana :p boneun sesinde ne var ya düzgün ses tonu var adamın kedi alışmış kendi çocuk sesine ondan boyle geliyodur ergenligini bitir seninde sesin kalınlaşıcak kedi çocukken herkesin oyle incedir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 kim konuşuyo şimdi ya?[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bonepart[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 boru sesli insan. anlattıı hikaye de hikaye olsa :)) güzel bişiler çal la bone ;)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Cok interaktif bi yayın valla. Her durumu bildiriyor. Bone rules.. en eglenceli radyo yayını :P[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 haha bonepart mükemmelsin oha tam bunu yazarken vazgeçtim hahaahhaha ttnet e kafam girsin lalallala sesleri gelince hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 +1231231243253246346246 delisin şarkısına bir eşlik edişi war :p oyo y[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 euheueh "ttnet e kafam girsinn kafammmm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bone dile benden ne dilersen hoca ehehe kediye bu parçayı yolladım ya yeter bana 1 sene boyunca ugraşmam kediyle :) o bilir bu parçanın onu nasıl etkiledigini LOL[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben boneu banlıım de once bi sonra o senden ne isterse istesin tabi canım. biz ne karısırız snein kirli rüsvet tekliflerine. porsche nası bu arada pop abi?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lol! bence bone eslik etsin butun sarkilara, konussun falan, butun keyfi orda zaten yoksa herkes acar istedigi seyi dinler winamp`inde =p ulan iki gundur makina basinda radyo dinler oldum bu bone`un yuzunden, hastasiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 zuahuahauaha ses gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lol yalnız mazaretım war super gıtmıs nauma olayına. nukem u rule![hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bone abi kapat şu ozel mesajın sesini iki saattir bakıyorum ozel mesajım yok nerden geliyo bu miyav sesi bak yine miyavladı lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 adam özel mesaj sistemime sacma sapan dedi. yok yok bunun suyu ısındı artık. cok guzel oldun sen bone, bakalım yorungenın dısında nası duruon ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar