diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 lan bana ne ? -işteeee benim yeni sevgilimmmmmmmmmm ****foto***** *bu ne lan. sevgili değil bu. pkk itirafçısı. -petro kimya mühendisi. *sen zaten sondaj seviyosun biliyorum. hayır ne gerek var yani durduk yere bunu yapmaya.baya fırtınalı bi ilişki yaşamıştık. bu kaşarlığa ne gerek var. 3 aydır görüşmüyoruz. bana 3 ay sonra ilk yazdığı şey " sevgilim var" ananın damı. ohhh içimi buraya döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Gönder penisi kapat, ne ugrasiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Petrokimya mühendisi ne ya. Sırf işsizlik oranını artırmak için mühendislik kuruyorlar mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kız arkadaş kaliteni yükseltmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ya abi işte ilişki bittikten sonra farkına varıyorum zaten kalitesinin. kan eşit dağılmaya başlıyo vücuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 metalurji var bi de adamentiyum levha çiziyolarmış cnc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Herifin fotosunu koy yayalım nette ayrılsın kızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 mail adresi verde cv atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 zaten screenshot ı koydum da sonra sildim. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 SeaGle said: Petrokimya mühendisi ne ya. Sırf işsizlik oranını artırmak için mühendislik kuruyorlar mk. Petrol müh var Kimya mühte var ama Petrokimya ne lan endüstriciler gibi hepsinden biraz var ama aslında hiçbiri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 arap olsaydi sahane isi vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 "Tatar Ramazan" said: SeaGle said: Petrokimya mühendisi ne ya. Sırf işsizlik oranını artırmak için mühendislik kuruyorlar mk. Petrol müh var Kimya mühte var ama Petrokimya ne lan endüstriciler gibi hepsinden biraz var ama aslında hiçbiri yok Endüstricileri hepsinden biraz var ama askında hiç biri yok olarak görmek ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Endüstri, kronometre elinde teknisyenin hızını hesaplayan mühendislik dalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 gench endüstriciler rahatsız asdasfds way amca sen end.müh müydün yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Elde kronometre iş yükü analizini bizim fabrikada lise stajyerlerine yaptırıyoruz lan biz zaa. Endüstri dediğin erkek işi, kronometreyle endüstricilik oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sen de ona elinin fotoğrafını at dememişsiniz hala kaliteyi yükseltiyorsunuz arada ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kız durup dururken 3 ay sonra mesaj attı ve attığı mesaj "Baaaak sevgili yaptım ahanda resmi." bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 he ya aynen bro. kalitesini silkeleyim. cennet mahallesinden manita yaptık sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pontipati said: metalurji var bi de adamentiyum levha çiziyolarmış cnc de lan metalurji olmasa götündeki donu üreten tezgahın malzemesini nerden bulup da işleyecketiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 metalurji ne ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 o kızın damına çıkiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 unutulmamış bir sevgilisin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 nası bi g*t acısıymış o sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 dasfdasfads lan ne müyendisler warmış abi adını duymadığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Artık acımaz yaz.Kendi kendine ne demek ıstedıgını dusunsun dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar