forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 biz de kat irtikından almıştık, şimdi başkasına satcaz o zaman sadece tapu harcını ödemiştik bankadan, işlemleri satan kişi yapmıştı neyle karşılaşıyoruz ülkemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 iskan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 alınmamış olabilir müteaahtin bir dairesi daha var satılmayan onu bekliyordur gerçi taşınanlar da var, elektrik su için iskan şartsa alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 elektrik suyu şantiyeden kullanıyorlardır belki de sen ne soruyosun tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 nasıl satış yapcam ne yapmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 önce parayı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Satacağın kişiyi tanımadan iş yapma, önce bi gece geçir beraber derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Akhlaur said: Satacağın kişiyi tanımadan iş yapma, önce bi gece geçir beraber derim ben. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 neyse kat irtifakası tapusu nasıl devrediliyor onu soruyorum ön bilgi almak içi sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Abi baştan açıkça sorsaydın ya.Kızma canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ne kızacam cahillikten cahil cahil yorumlar, klasik bilmediği konusuda espri yapmaya çalışan pati cahilliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Hiç mi gülmedin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 satan değil alan için sıkıntılı bir iş. sen tapuya gidip satışı vereceksin bitecek. normal daire, arsa satmak gibi birşey senin için. bilmen ya da önceden yapman gereken hiç bir şey yok. gene de parayı önce almak iyi fikir olabilir arada noter yoksa. tapuda soruyorlar sana paranı aldın mı diye ama o ara katakülliye gelebilirsin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 parayı önce yatır ya da ortak hesap açalım diycem tapu müdürlüğüne tapuyla gitmek gerekir doğal olarak da alım satım vergisi filan o kısımlarda mı ordan sisteme yükleniyor interntten yatırmıştım mesela ben üzerime alırken http://www.tkgm.gov.tr/sites/default/files/icerik_ekleri/tapu_islem_rehber_11.02.2013.pdf emlak beyan belgesi geçiyor satış işlemlerinde şunları öncden soruyorum çünkü öğrenceğim kişiye soru sorabiliyim sonradan şu da lazımdı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar