Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 ocakta South park gelıyorrr

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Gerçi cnbce dergisini alanlar bılırler 23 ocakta south park ın yenı bolumlerı baslıomus valla sahsen ıple cekıorm 23 ocağı super oldu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgisi yok da mogollarin cinlinin south park etrafina ordugu duvari yikip durduklari bolum kacinci sezon kacinci bolum bilen var mi?
o bolum patlatmisti beni feci sekilde, bikac yuz defa izlemek istiyorum da. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
yeni bölümler dediği 7.sezon. şu an cnbce dekiler 6.sezon. amerikada south park şu an 8.sezonda. yani çok da yeni deil.

yani fizban doğru sölemiş ama olsun yeni şeyler görmek güzel olcak tv de[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 07 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
bence en güzel bölüm "Chicken lover" olan cartman polis oluyo devriye ye çıkışı fln eheh süper di o bölüm (:

respect my authoritiiaaaa!! gözlükleride yakıyodu hani :) of yeni bölümleri gelsede seyretsem ya bu aralar pek izlemiyorum ama yeni bölümler gelirse yine izlerim ya..[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Sosyal ağlarda paylaş

kenny 6. sezonaölüyodu di mi? yani temelli olarak

ne acıklı bölümdü o ya

[spo1=kenny dies]kyle-...the nhe just stopped breathing
stan-did he say something before he died?
kyle-he said "where is stan?"[/spo][signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...