Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malcolm in the Middle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e büyüyo tabi cocukcagız...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Malcolm'ın annesinin nasıl bir anne olduğunu merak edenleri annemle tanışmaya davet ediyorum, tabii cesaret edebilirseniz :)

*Malcolm In The Middle ın hastasıyız*[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
tek kelımeyle muhteşem[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
çok güzel bir dizi.. müthiş bir aile.. hepsi birbirinden deli..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
öyle bir ailem olsun isterdim.hiçbi zaman sıkılmazsın. her zaman olaylar var etrafında düşünsene[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
ya ben izlerken fark ettim annemde izliyomuş ya!!!
ilk başlarda izlemezdi ama kadında alıştı...evin annesine bayılıyo umarım özenmez!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
ilk 5 bölümün izledim netten çekip. çok güzelmiş ya. şu güne kadar niye izlemedim diye kendime kızdım[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
link verirmisin sabo? yoksa imeshten felanmı indirdin???[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
  • 17 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...