SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşlar Verdiğim Bu sitede ki yetisport oyunlarını oynayın ve kendinizi bütün gün çıkışı olmayan bir müptelya bırakın.Sigara gibi bu oyun ya bi de adamların yaptıkları puanları görünce ulaaan diyosun :D hadi ben Kaçtım ----------[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ha bu arada oyunu online game bölümünden oynaıycaksınız[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 güselmiş. çok seviyorum ben böle basit oyunları. commodore zamanından kalma alışkanlıkmıdır nedir artık[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=72272 http://forum.paticik.com/view.php?id=70211[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya ben bu arama olayına gittikçe kıl olmayya başladım ha ya adma gelicek acaba forumlarda yetisport varmı diye arıycak valla ben ole olcagını hiç dusunmuyorum.ne olcak yeni bi konu acılsa da tazelense kötü mü oluyo harbi artık yani moda gibi oldu bu arama inanma olayı özentilikmidir nedir bilmem bırakında başlık acıldı baslıga yorum yapın ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aynı şeyi birdaha görünce insanda bıtkınlık yaratmaısyla alaklı bu aramaya inanmak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 göremeyenlerın de haberi yok ama bi de o yandan düşün[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 önce açılmış olan topicleri uplasınlar o zman amaç göremeyenlerin görmesiyse uplamaya daha az tepki geliyo mnatık sınırları içinde uplanırsa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: SoulCube, 10 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: ya ben bu arama olayına gittikçe kıl olmayya başladım ha ya adma gelicek acaba forumlarda yetisport varmı diye arıycak valla ben ole olcagını hiç dusunmuyorum.ne olcak yeni bi konu acılsa da tazelense kötü mü oluyo harbi artık yani moda gibi oldu bu arama inanma olayı özentilikmidir nedir bilmem bırakında başlık acıldı baslıga yorum yapın ya adama gelmesine gerek yok. çok basit. oyunun adı ne? yeti sports. di mi? basit. yeti sports. aramaya gidiyorsun yeti sports diye arıyorsun karşına bir sürü şey çıkıyor adama gelmesine gerek yok. topic açmadan önce bir durup düşünceksin oyunun adı yeti sports, ben bi arayayım bunu diye. denediğim kadarıyla zor bişi değil bu, topic açmadan önce konuyu arama olayı. başlık konusunda evet sıradan bir "işte en iyi flash oyunu" "çok güzel flash oyun" "acil yardım" lütfeeen" "buraya bakıın" gibi sıradan bir başlık olmuş. oysa başlığa "işte büyük flash oyun" yazdıktan sonra "yeti sports" eklesen çok iyi olurdu. oyunun adı sonuçta. topiğe girmeden önce bir bilgimiz olurdu nasıl birşey olduğu hakkında. ayrıca daha sonradan birisi senin topiğini aratmak istese kolaylıkla bulacaktır sadece yeti sports yazman yeterli olacaktır ona. moda olayına gelirsek. hayır moda değil. mevcut bir kuralın hatırlatırması. kurallar da hepimizin iyiliği için. belki şimdi sadece oyunu hatırlatmış oldun. ama topic adı yanlış. ayrıca ekstra bir topic açdın. bu, yeti sports hakkında arama yapanların zorlanmasına neden olucaktır. olay güncel bilgide değil, böyle bir oyunu oynarken eski yorumları da görmek isterim mesela. güncellik yerine sağlamlık bence daha önemli. özentilik yapan var mı bilmiyorum, ama arama fonksiyonu olduğu sürece daha kolay arama yapabilmek için başlık adlarının "keyword"lere sahip olmasını ve her ay bir topic açılmaması taraftarıyım. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi şu mısralarda dizelerde, yoksa çok mu karışık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hem suçlu hem güçlü vakaları artmaya başladı.arayın, ölmezsiniz.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Flash Oyun die bin tane başlık var aratınca çıkan.. Merakınız varsa flash oyunlara aratın inceleyin.. Zaten daha önceden incelemiş olmanız gerekir.. Aynı şeyler bayıyor artık.. Tek kelime "ARAT"[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar