fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 İnternet üzerinden ufx markets borsa işine giriştik ve uzun görüşmelerden sonra hesap açtık. Adamlar hesap açıldıktan 2 gün sonra hesabı bloke ettiler ve 3 eksiği giderince açılacağını maille yazmışlar Eksikler 1. Nüfus cüzdanı veya pasaport 2. 2 adet farklı kurumsal fatura 3. kredi kartının önlü arkalı fotokopisi Ufxmarkets i tanıyan var mı? İnternet üzerinden böyle belgeler istenmesi beni tedirgin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 borsa değilde forex sanırım? Tr de onlarca güvenilir aracı varken neden böyle bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu belgeler i istemeleri bence kötü amaclı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Chrome WOT eklentisi kıpkırmızı gösteriyor sitelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 İnternetten nüfus cüzdanı ve kredi kartı arkalı önlü fotokopisi göndermek. Sonra kredi kartı boşaltılmış ve üzerime şirketler açılmış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 internetten borsa dediğin şey çok basit 5 dk da hesap açıp oynayabilirsin.. dikkate t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Araci firmalarla ugrasacigina git isbankasina versinler bi forex bak keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben de onu anlamiyorum ki..anlik alim satim..adamlar -araci kurum % aliyor daha dogrusu 1000 de 1 kusur.. arti %5 vergi var..yani bir sey aldin sattigin zaman en az % 6 civari kar etmisken satacaksin. gun icinde o oranda toplamda cok da hisse yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 git GMC forexe 2 dakkada üyeliğini aç adamlar bide arayıp duruyo seni kaçırmamak için günde 3 kere arıyolardı beni cevap vermiyodum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar