Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşım işini hallettinmi bilmiyorum ama ben yazıyım yinede sana ne kadar yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... Pc açılmaya başlarken DELETE(Sürekli bas çek :))) tuşuna bas ve BİOS a gir oradan Freqency/Voltage Control bölümüne gir orada CPU FSB Clock bölümündeki Mhz' yi 166 yap tahminimce sende 133 veya 122 olması lazım 166 Mhz yaptınmı ve saveliyip çıktınmı iş tamamdır... İnşallah yardımcı olabilmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 allah belanızı vere, dediğiniz gibi girdim biosa fsb 100 du, 166 yaptım save edip cıktım pc manyadı su an internet cafedeyim pcyi tamire verdim alacagınız olsun[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 166 fsb'yi kaldirmadiysa 2500+ degildir o cpu, kazinlanmissin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 03 Ocak 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 BIOS ayarlamayi anlatan arkadas acilmazsa nasil reset'leyecegini de anlatsaydi keske, tamire gerek kalmazdi :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ee noldu sonuç ne acayip merek ettim[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Valla arkadaşım kusuruma bakma banada seninki gibi olmuştu anlattığım gibi yapmıştıma. Ama ben nerden biliyim senin kazık yediğini, düşünmedim bile çünkü; aralarında fiyat olarak çok fark yok. Bence sana bunu yapan bilgisayarcı bul ve vur ne diyim. Bela okumasaydın bari :( [Bu mesaj Ciginix tarafından 04 Ocak 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kasanı aç, mainboard üzerindeki koca fanı çıkart. altındaki işlemcinin üzerinde yazar ne olduğu. ordan öğrenebilirsin. ayrıca bilgisayarıma sağ tıklayıp açılan yerden özellikleri seçersen açılacak olan pencerede yazıyor işlemcini[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oc yapılan cpu soft ortamda real değerini göstermiyor[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Anakartın neydi arakadaşım senin? Bianda artırırsanda tabiki cpu manyar. Bunu yapmasının bikaç sebebi var. 1. Anakartın bianda 166'ya çıkarmanı kaldırmadı,10 ar 10 ar yada 5 er 5 er artırarak deneyebilirdin. 2. İşlemci 2500+ değil.Ama görünüş şu ki 100 ise default çarpanda 11 olduğuna göre 11 * 100 = 1100 eder.166 yaparsan normal 2500+ hızında çalışır. 3. Ramlar'in frekansıda etkileyebilir biranda 166'ya çıkarmanı. 4. Anakartın yok. 5. Anakartın var ama,içine su dök :D Şaka biyana,bilgisayarcıya götürmen gerekmezdi,Bios pilini çıkarsaydın,herşey eski haline dönerdi.Sadece tarihi ve CPU Frekansını ayarlaman gerekirdi.Tarihi halledebileceğine göre,CPU Fsb'si kalıyor,onuda bulmuşsun zaten. madem bilgisayarcıya götürdün,söyle bi baksın herif 2500mü değilmi. Yine olmazsa,yaz tekrar,yardımcı olmaya çalışırız.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 pil sökmeyi önermiyorum (kastırmaktan yuvayı kıran insanlar gördüm) hemen hemen bütün boardlarca cmos clear jumper ı ver 3 ayaklı sol 2 ayakta iken çıkarıp sağ iki ayağa takım makınayı 5 sanıye açtıktan sonra tekrar eski haline alıp devam edile bilir genelde bu jumper pil yakınlarında mesken tutuyor[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Korax 10 ar 10 ar veya 5 er 5 er çıkarmasına gerek bile yoktu tabii eğerki 2500+ olsaydı 100 den direk 166 çeksen yine bir şey olmuyor 2500+ ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 e şimdi çocugun makinayımı bozdunuz? oha ya.. :( geçmiş olsun quel[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aida32 programıyla ayrıntılı olarak bak işlemcine falan filan.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ulen dur Quel gaza gelme senın sorunun şu: Default olan bios ayarlarını duzeltmen lazım. Bizzat başıma geldi aynen amd 2600 aldıgımda taktıımda c0k dusuk bı mhz gosterıyodu normalde 1.9 gostermesı gerek. Daha sora msnden bı arkadasım sagolsun yardım ettı yaptırdı bios ayarlarını. Sımdı amd 2600 ve 1.9 yazıyo. Aman adamlara sucu atmayasın sende benım yaptıgım gıbı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 şahaane bir topic olmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Ciginix, 05 Ocak 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Korax 10 ar 10 ar veya 5 er 5 er çıkarmasına gerek bile yoktu tabii eğerki 2500+ olsaydı 100 den direk 166 çeksen yine bir şey olmuyor 2500+ ya... Bu her bilgisayarda olacak diye bişey yok. Anakartın dandikse mecbur 5er 5er 10ar 10ar çıkaracaksın. Pat diye kaldıramayabilir.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Herhalde arkadaşınki dandiktir kazıklandığına göre :D o zaman doğru sen haklısın :D [Bu mesaj Ciginix tarafından 05 Ocak 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Quel Thul. aynisi bizim de basimiza geldi. Arkadas da senin sistemin aynisini almisti ve ondada 1.1mhz gösteriodu. Bios dan carpanlari deistirmeye kalkistik 1.8mhz yaptik ama bu sefer bilgisayar acilmadi. Neyse boardun pilini cikarttik tekrar boot ettik makinayi ama 1.1 mhz gösteriodu yine. Megersem Bioas un update edilmesi gerekiomush sonradan ögrendik. Update edince bios dan pasalar gibim deistirdik carpanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tamirden geldi pc, adam biosu bi güzel update etmiş, şimdi görüyo amd 2500 ü , acayip performans arttı vampire de takılıyodu hayvan gibi şimdi cillop gibi oynuyorum yeyeyo[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Quel ne kadar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tamire ne kadar verdin diye soruyosan hiç vermedim, çünkü pcyi aldığım yere götürdüm tamire[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 dahada koalyı var baska bir bligsisayacıya sor bole bole abi felan diye[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "Bozdunuz işte" çok iyiydi ama :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar