Katibim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Eşim ve benim için şöle fiyatı uygun kaliteli ve hoş kokulu parfüm önerebilecek kimse varmı ? Ebay yada amazon linki de atabilirsiniz itina ile bakarım :) Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Hermes-212-Van milyon go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hermes-paco black xs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Adam eşim ve ben demiş ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eee? eşin olduğu zaman kokun insanların hoşuna gidince noluyo? tecavüz mü ediyolar gelip kadınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 aklı giden kadın her şeyi yapabilir adsdadaasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 oo partum topigi 2 aylık periyodunu yine şaşmamış yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Hermes iyi gibi .... Ama sahtesini bana kaktırmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 moriarty said: Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. http://www.hizlial.com/viktor-rolf-spicebomb-edt-90ml-erkek-parfum/10011456 lan olm 225tl diyor, bak mutlu son garanti değilse bulaşmayak hiç? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ne farkeder lan, sanki farkı anlican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Free shoptan alsın bence amerika da parfümleri araplarla pakistanlılar satıyo genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: moriarty said: Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. http://www.hizlial.com/viktor-rolf-spicebomb-edt-90ml-erkek-parfum/10011456 lan olm 225tl diyor, bak mutlu son garanti değilse bulaşmayak hiç? asdf bana güven abi, cidden kadın uzaklaşamıyo senden. ama tabi taşıman lazım, bonec şunu sıksa ne farkedecek mesela. o hesap. bi de bunun koltukaltı rollunu da alın. ikisini aynı anda kullanın. pack'i vardır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 225 liraya daha garanti mutlu sonlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ben de öyle bi parfum var ama söylemem tabi ki herkeste olmasını istemiyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bomba elde patlamasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 site olarak odorviyi tavsiye ederim bu arada. ben hep oradan alıyorum. hem fiyatları düzgün, hem kargoları hızlı. http://www.odorvi.com/victor-rolf-spicebomb-set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hmmms hmms bununlan 1 ayda 8 leşim olmazsa bonbalarım o siteyi sdf eyw morty(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 1million diyen çıkacakmı bakalım bekliyorum. adresini alıp öldüreceğim çünkü kendin için abercrombie fierce al eşini bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Valentino kullaniyorum. Ilk ciktigi gün aldim parfümü. Cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 parfum niye kullaniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kenzo tokyo esas parfümümdü ama üretimden kalktı. o günden beri parfüm bulamadım kendime. al sayayım denediklerimi. her bi boku deniyorum parfümcü oldum ak. azzaro visit güzel. kenzo tokyoya çok benziyo diye aldım ama aynı tadı vermedi. yine de en yakını. baharatlı şeyler seviyosan dene. marc jacobs bang yine bu klasmandan. tester hariç denemedim ama kalıcı gibi. paco rabanne invictus kullandım kalıcı güzel ama biraz alışılmış koku. keskin biraz fıreş. gaultier le male çok çok güzel. pudramsı klasmandan. ama kalıcılığından hiç memnun kalmadım. bi kaç saat sonra parfümüm geliyomu diye sordum içime girip koklayınca anca duydular falan. aynı şey bvlgari p homme için de geçerli. pudramsı yine süper bi koku ama çok kalmıyor. neyse işte daha bi 10 parfüm denemişmdir şimdi kim sayacak. bunlara denk gelirsen yorumlarım aklında bulunabilirse bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Black-ice said: kenzo tokyo esas parfümümdü ama üretimden kalktı. o günden beri parfüm bulamadım kendime. al sayayım denediklerimi. her bi boku deniyorum parfümcü oldum ak. azzaro visit güzel. kenzo tokyoya çok benziyo diye aldım ama aynı tadı vermedi. yine de en yakını. baharatlı şeyler seviyosan dene. marc jacobs bang yine bu klasmandan. tester hariç denemedim ama kalıcı gibi. paco rabanne invictus kullandım kalıcı güzel ama biraz alışılmış koku. keskin biraz fıreş. gaultier le male çok çok güzel. pudramsı klasmandan. ama kalıcılığından hiç memnun kalmadım. bi kaç saat sonra parfümüm geliyomu diye sordum içime girip koklayınca anca duydular falan. aynı şey bvlgari p homme için de geçerli. pudramsı yine süper bi koku ama çok kalmıyor. neyse işte daha bi 10 parfüm denemişmdir şimdi kim sayacak. bunlara denk gelirsen yorumlarım aklında bulunabilirse bulunsun. Çoookkk teşekkürlerrr black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eski bir kenzocu olarak ben de L'HOMME yves saint laurent kullanıyorum şuan ve gayet memnunum, tavsiye ederim, beğenmeyene rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 işine yaradıysa daha anlatayım. hem de resimli. biraz daha adamsı kokular klasmanına gireyim: burberry for men http://3.bp.blogspot.com/-ebw9FgV4HVU/TbGGT_PdTKI/AAAAAAAAAbE/B7v62bUaVB0/s1600/Burberry+%25E2%2580%2593+Burberry+For+Men.jpg güzel bir koku. kalıcılığı da iyidir. sert ama biraz da tatlı. klasik tom ford http://www.sevil.com.tr/media/catalog/product/cache/1/small_image/328x460/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/v/vv-t034010000_b.jpg tam bir baba parfümü. genç bünyeleri açacağını sanmıyorum. olgun adam seven kızlara gider. baba parfümlerini geçersek: bunu öneririm şiddetle. http://www.suslusozluk.net/gorseller/5641_3_1390227806_4a3a0a.jpg çok eskilerden gelen bir parfüm. denize girsen çıkmaz. ağır bir koku biraz iç bayıcıdır. ama çok orjinaldirde. üstelik 50 tl falan çok eski olduğundan. her freeshopta fln da vardır bi kokla kesinlikle. dolce gabanna http://bahalwan.de/gallery/products/pix/DolceGabbanaParfum2.jpg bu da blue jeane çok benzeyen bi parfüm. ama onun kadar kalıcı gelmedi bana. biraz daha şekersiz sanki proflar nasıl açıklar bilmiyorum dilimin döndüğü kadar. spor parfümler klasmanı var bi de hiç sevmiyorum 2 tane denedim ikisinden de nefret ettim deodorant kokusu gibi falan freş koku diyo boynerdeki ablalar bunlara. böyle ne bilim. http://3.bp.blogspot.com/-RUN0MxA3wYU/T7fgTTFcvuI/AAAAAAAAAkc/KfHjpXskzLw/s400/Dior%2BHomme%2BSport%2B100%2Bml%2Bedt%2BMen.jpg şu var mesela. aralarında en iyisi buydu heralde. bi deneyebilirsin. bu da bonus body shop varya kadın kremleri fln onun erkek parfümü misk kokusu çok iyi seversen deneyebilirsin ama kalıcı değil. özel bir parfüm. http://www.thebodyshop-usa.com/images/packshot/products/large/white-musk-for-men-eau-de-toilette_l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar