BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bombilo said: wp > all, gençler kısmetse kablosuz şarja ne zaman geçiyorsunuz, 2016?http://www.amazon.com/Google-Nexus-Wireless-Charger/dp/B00BGSPIP2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 heycan yaptın iyi güzelde bari linklemeden önce kendin bi okusan kaç tane kötü review var. zaten link koymayıda becerememişsin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: DA2019 said: Abi bu yazı nedir ya?? ne kadar çok GBniz varsa o kadar iyidir demişler. :( Size ne kadar depolama alanı gerekiyor? iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta üç ayrı kapasite seçeneği var: 16 GB, 64 GB ve 128 GB. ''GB'' terimi gigabayt anlamına gelir. Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Örneğin, geniş bir müzik veya fotoğraf arşiviniz, ya da çok uygulamanız varsa, depolama kapasitesi daha geniş bir iPhone almak iyi fikir olabilir. Nadiren uygulama indiriyorsanız, veya fazla fotoğraf ya da video çekmiyorsanız, daha küçük kapasiteli bir iPhone sizin için daha uygun olabilir. Kapasiteye karar verirken, depolama ihtiyaçlarınızın zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun. öyle bişey dememişler ya nerenle okudun yazıyı Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Demişler Efe. Anlamadın mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sonuçta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 pontipati said: DA2019 said: Abi bu yazı nedir ya?? ne kadar çok GBniz varsa o kadar iyidir demişler. :( Size ne kadar depolama alanı gerekiyor? iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta üç ayrı kapasite seçeneği var: 16 GB, 64 GB ve 128 GB. ''GB'' terimi gigabayt anlamına gelir. Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Örneğin, geniş bir müzik veya fotoğraf arşiviniz, ya da çok uygulamanız varsa, depolama kapasitesi daha geniş bir iPhone almak iyi fikir olabilir. Nadiren uygulama indiriyorsanız, veya fazla fotoğraf ya da video çekmiyorsanız, daha küçük kapasiteli bir iPhone sizin için daha uygun olabilir. Kapasiteye karar verirken, depolama ihtiyaçlarınızın zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun. abi parayla makale yazan her adamın teknoloji bilgisi über olmuyor ne yazık ki Bu yazı Apple storeda yazıyor. Telefon almak için girdiğinde, Size ne kadar depolama alanı gerekiyor? diye info linki var. Orada yazıyor. Daha da acı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Demişler Efe. Anlamadın mı?? e tmm olm doğru di mi? "gigabaytınız" kelimesi tam işte ev hanımına anlatır gibi bir anlatım ama "gb ne mk" diyen insanlara anlatmak için doğru yol yazı çok gb ile napılır ı anlatıo en iyisi o demio ki? alla alla :) çok mu yoruldun işyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: Bu yazı Apple storeda yazıyor. Telefon almak için girdiğinde, Size ne kadar depolama alanı gerekiyor? diye info linki var. Orada yazıyor. Daha da acı yani. çünkü apple genelde nerde ve geek lere değil de "ay bu telefon yeni çıkmııaaaaşş" cılara fln hitap edio ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 E tamam olm aynı şeyi diyoruz. Ben açıklamayı çok acınası buldum, GBnin ne olduğunu, kapasiteyi anlatan bu yazıyı okuyacak olan, almasın zaten abi Iphone falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 forgiver said: @dworgion 3g ya da wireless açınca 2-3 saate eriyor benim de ama arada edge açıp, bakıp kapatıp fazla yüklenemeyince baya gidiyor hatta yazayım ne zaman şarja takcağımı 10.09.2014 23:00 de %100 şarjlı çektim fişten ben sabah şarjdan çekiyorum, 2 instagram bakıp işe geliyorum %90 oluo asdkljasdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Abi taksici de alıyor gündelikçi de alıyor telefonu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: E tamam olm aynı şeyi diyoruz. Ben açıklamayı çok acınası buldum, GBnin ne olduğunu, kapasiteyi anlatan bu yazıyı okuyacak olan, almasın zaten abi Iphone falan. yani alanların %95 i (edit: oran abartıdır ve tr baz alınmıştır skldjasl) almasın anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ne yazicakti ki orda? Yüksek kapasiteli modeli tavsiye etmeyecek miydi? Gerek yok yenge sana 16GB'da yeter, 128GB'yi napcan mi diyecekti? Hay allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Çok komiğime gidiyor abi şu karşılaştırmalar benim de. Apple da kullandım, Sony de kullandım. Bence Apple daha iyi. Bu kadar yani, sokmuşum çekirdeğine de pixeline de arkadaş, daha iyi işte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 adam gigabaytınız lafına takılmış ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Xaenin said: Çok komiğime gidiyor abi şu karşılaştırmalar benim de. Apple da kullandım, Sony de kullandım. Bence Apple daha iyi. Bu kadar yani, sokmuşum çekirdeğine de pixeline de arkadaş, daha iyi işte bitti. samimi yorumlardan bir kuple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 tamam o zaman ben yanlis anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Xaenin said: Abi taksici de alıyor gündelikçi de alıyor telefonu sonuçta offf 2015 gelse de apple watchlarimizi tokustursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 yok ben de senin gibi anlamıştım o yanlış anlatmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iTV gelse aslinda ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 reampage said: Apple'ın android cephesinde rakibi samsung değil, onun segmentinde bir tek htc var karşılatırılırsa onunla karşılaştırılmalı. Samsung rakipsiz. Millet Apple için sadece marketing aslında bir numarası yok diyor, ama asıl marketing ile millete kötü ürün satan samsung. Azcık geek adama androidin hangisini verirsen ver bir şekilde verim alabiliyor sonra samsung iyi diyor. Samsung yoksa son kullanıcı için epey kötü. HTC ONE vs Iphone. (tu) Budur. http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi ne kadar geyik yaptiniz cidden. Bu sirada oneplus one forumlarini biraz kurcalayin adamlar en son "Bu kadar sorununuz varsa almayin telefonu" diye atar yapmisti. Ciddi sıkıntılar var oneplus one da Flagship olayina gelince Klasik android islemcisi ile iphone islemcisini bir tutmayin. iPhone 5s 1500 mah batarya ile 3000lik htcden daha iyi dayaniyordu. Hem os levelda hem hardware levelda adamlar ciddi buna kasiyor. Ve evet alet pahali. Ama verdiginiz tum rakiplerin satis rakamini katlayacak. Fiyat yarginizi yaparken bide tryi dusunmeyin abi zaten pazar bile degiliz asdf Amerikada ve Avruptada adamlar 800 tlye alirmis gibi alacaklar. Boyle bir gercek var. Watch biraz shitty ama orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iphone çıksa da çeşit olsun diye her tipinden bir tane alsam. sevmediğimi de androidci arkadaşlarıma veririm ifanboi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sony z3 neden iphone'un rakibi olarak gösterilmiyo? Techo-gourmet'lere sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Custom rom kurduktan sonra sorun falan kalmıyor abi. Benim iki telefonum da S5 özellikli. S5 ya da Note3 almaya gerek duymuyorum. Varsın kalp atışımı duymasın telefon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ayfon said: Sony z3 neden iphone'un rakibi olarak gösterilmiyo? Techo-gourmet'lere sesleniyorum. çünkü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar