Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

DA2019 said:

Abi bu yazı nedir ya?? ne kadar çok GBniz varsa o kadar iyidir demişler. :(

Size ne kadar depolama alanı gerekiyor?
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta üç ayrı kapasite seçeneği var: 16 GB, 64 GB ve 128 GB. ''GB'' terimi gigabayt anlamına gelir. Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Örneğin, geniş bir müzik veya fotoğraf arşiviniz, ya da çok uygulamanız varsa, depolama kapasitesi daha geniş bir iPhone almak iyi fikir olabilir. Nadiren uygulama indiriyorsanız, veya fazla fotoğraf ya da video çekmiyorsanız, daha küçük kapasiteli bir iPhone sizin için daha uygun olabilir. Kapasiteye karar verirken, depolama ihtiyaçlarınızın zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun.

öyle bişey dememişler ya nerenle okudun yazıyı

Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz.

Demişler Efe. Anlamadın mı??
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

DA2019 said:

Abi bu yazı nedir ya?? ne kadar çok GBniz varsa o kadar iyidir demişler. :(

Size ne kadar depolama alanı gerekiyor?
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta üç ayrı kapasite seçeneği var: 16 GB, 64 GB ve 128 GB. ''GB'' terimi gigabayt anlamına gelir. Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz. Örneğin, geniş bir müzik veya fotoğraf arşiviniz, ya da çok uygulamanız varsa, depolama kapasitesi daha geniş bir iPhone almak iyi fikir olabilir. Nadiren uygulama indiriyorsanız, veya fazla fotoğraf ya da video çekmiyorsanız, daha küçük kapasiteli bir iPhone sizin için daha uygun olabilir. Kapasiteye karar verirken, depolama ihtiyaçlarınızın zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun.

abi parayla makale yazan her adamın teknoloji bilgisi über olmuyor ne yazık ki

Bu yazı Apple storeda yazıyor. Telefon almak için girdiğinde, Size ne kadar depolama alanı gerekiyor? diye info linki var. Orada yazıyor.

Daha da acı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Ne kadar fazla gigabaytınız olursa, iPhone'unuzda o kadar fazla uygulama, oyun, fotoğraf, HD video, müzik ve film depolayabilirsiniz.

Demişler Efe. Anlamadın mı??

e tmm olm doğru di mi? "gigabaytınız" kelimesi tam işte ev hanımına anlatır gibi bir anlatım ama "gb ne mk" diyen insanlara anlatmak için doğru yol

yazı çok gb ile napılır ı anlatıo en iyisi o demio ki?

alla alla :)

çok mu yoruldun işyerinde
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

@dworgion

3g ya da wireless açınca 2-3 saate eriyor benim de
ama arada edge açıp, bakıp kapatıp fazla yüklenemeyince baya gidiyor
hatta yazayım ne zaman şarja takcağımı
10.09.2014 23:00 de %100 şarjlı çektim fişten

ben sabah şarjdan çekiyorum, 2 instagram bakıp işe geliyorum %90 oluo asdkljasdklasj
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Apple'ın android cephesinde rakibi samsung değil, onun segmentinde bir tek htc var karşılatırılırsa onunla karşılaştırılmalı.

Samsung rakipsiz. Millet Apple için sadece marketing aslında bir numarası yok diyor, ama asıl marketing ile millete kötü ürün satan samsung.

Azcık geek adama androidin hangisini verirsen ver bir şekilde verim alabiliyor sonra samsung iyi diyor. Samsung yoksa son kullanıcı için epey kötü.

HTC ONE vs Iphone.

(tu)

Budur. http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne kadar geyik yaptiniz cidden.
Bu sirada oneplus one forumlarini biraz kurcalayin adamlar en son "Bu kadar sorununuz varsa almayin telefonu" diye atar yapmisti.
Ciddi sıkıntılar var oneplus one da
Flagship olayina gelince
Klasik android islemcisi ile iphone islemcisini bir tutmayin.
iPhone 5s 1500 mah batarya ile 3000lik htcden daha iyi dayaniyordu. Hem os levelda hem hardware levelda adamlar ciddi buna kasiyor.

Ve evet alet pahali. Ama verdiginiz tum rakiplerin satis rakamini katlayacak.
Fiyat yarginizi yaparken bide tryi dusunmeyin abi zaten pazar bile degiliz asdf
Amerikada ve Avruptada adamlar 800 tlye alirmis gibi alacaklar. Boyle bir gercek var.

Watch biraz shitty ama orasi ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...