inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Orji fiyatı 1K$ ben ise direkt 1K TL'ye bırakıyorum. Hoş paticik'te kimler almak ister bilmiyorum ama... Fotoğrafını yarın sabah atarım. Şöyle not düşeyim; bende fazladan olduğu için hiç kullanılmadı ve register edilmedi. Zaten diğer programlar gibi key değil USB olduğu için her kullanımda bilgisayara takılı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 davinci resolve 11 çıktı zaten kim napsın 10'u bu saatten sonra? edit 1: galiba resolve 11'e upgrade freeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ki hadi davinci resolve kullanıyo diyelim. black magic camera alırsa resolve 11'i beleşe alıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Blackmagic-Design-DaVinci-Resolve-10-11-WITH-DONGLE-/161417576535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25953cc057 bak mesela buradaki brand new ile aynı fiyat senin fiyat. seninki de mi kullanışmamış durumda hiç? eğer öyleyse direk ebaye koy, illa ki 3-4 gün içinde biri garanti olur. postalaması vs de kolay, ağırlığı yok. mezarcılık olsun diye yapmıyorum bu arada. ebay'e koyarsan daha rahat gider. tr şartları için geçerli söyledim. trde davinciye para verecek forumdan çıkacak adam, zaten black magic camera ile yanında bundle beleşe almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 forumdan değilde bilgi yada bilkente vcd okuyan zengin bebelere satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Kameradan 10 çıkıyor 11 free upg. Kısa sürede elden çıkarmak istiyorum açıkçası ben de Bilgi'de VCD okuyorum btw oradakiler verir mi bakacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Şimdi baktım da ebay linkine akşam koyabilirim ebay'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar