behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şu an cocoğun pipisini kesiyolar sünnetçiler........ yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 canlı pipiyi göst,eriyolarmı ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 seda sayandır beklenir herşeyi yapması[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sonuçta burası Türkiye.. Tv'de pipisini de keserler, mutluluk çubuğu da takarlar.. Hiç şaşılmaması gereken birşey bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mu hahaah harbiden yuh be fazla reyting için kökten almasınlar çocuğunkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yuhhhhhhh[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ewt herşey açık gezerken gördüm[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cocugun pıpısını bıle gosterdılermı keserken[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 evet abi hepsini gösterdi olduda bitti maşallah bile vardı hatta abartıp doktor olursun inşallah falan dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yuh ya ben sunnet olurken benımkınıde net cekmısler sırf o yuzden kasedı kırmıstım yahu ben o cocuk yerınde olsam ortalıga cıkmam lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha direk dumur adama onu şööle 20 yıl sonra izletirlermiş bak seni seda ablan sünnet ettirdi aha işte sana.... adam yıkılır bea ... :-)[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha yani , yakinda canli yayinda dogum fln da yaptirirlar tam olur "- abi bira da aldirsak mi acaba ?" geyikleri donebilir yanniz dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: sanerixx, 06 June 2003 12:30 tarihinde demiş ki: oha yani , yakinda canli yayinda dogum fln da yaptirirlar tam olur "- abi bira da aldirsak mi acaba ?" geyikleri donebilir yanniz dikkat. oha artık daha neler dur çıktı çıktı geliyo falan filan Seda abla ben doğum parası bulamadım stüdyoda yapsak şu işi hayrına falan[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dogum sirasinda bi komplikasyon olursa doktoru oldurur seda oracikta ona eminim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 len hemen senaryo yazdınız 2 dakka da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: sanerixx, 06 June 2003 12:32 tarihinde demiş ki: dogum sirasinda bi komplikasyon olursa doktoru oldurur seda oracikta ona eminim bak kadırgalı seda bu yapar.... :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Seda Sayan bir gün açıklama yapıcak zaten "Ben erkeğim" diye.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Merak etmeyin yakında Kanal D miydi bu o 1 gün lük bi mola verir :D[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 RTÜK yardım et!!!!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 15:02 tarihinde demiş ki: Merak etmeyin yakında Kanal D miydi bu o 1 gün lük bi mola verir :D[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) :D vermesse şaşarım zaten ne o öyle çocuğun pipisi alem sergi ediyorlar alla alla ya :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Az bozda pipi değiL 200 tane faLan...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 06 June 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zaten en nefret ettiğim şeyde sünnet, ameliyat felandır ya vücudun bi tarafının kesilmesinden nefret ederim hatta bu lanetli tepe filminde ilk başta o neşterle kesme sahnesinde kusuyodum[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Joe, 06 June 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Az bozda pipi değiL 200 tane faLan...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 06 June 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] honk toplu sünnetmiydi ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Joe, 06 June 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Az bozda pipi değiL 200 tane faLan...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 06 June 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] , o kadar pipiden sonra etli pilav günü yapsınlar hanımlar grubu olaraktan yane pipi pilavı :D :D amuahahha ehe ugh[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar