totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ad3m said: totemic said: pati mezarcı team komplosu bunlar.. 1500'e vermicem.. kandırıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 BabacumMostors said: HDD için bi tune test yapıp görselini koyar mısın, ona göre bi fiyatlayalım akşama yapıp koyarım tabi becerebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 850 tl teklifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Benden de 900tl çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Selam @totemic dostum. Nasılsın? Mouse hala yanında veriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 evet abi mouse ve sogutucu yanında hediye. ''c'' harfinde sıkıntı var plastiği koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Daha yeni notebook aldım oğluma. Evde ikinci oldu. Ama Mouse ihtiyacım hala var. Mouse da güzel. Bana yakışıklı bir fiyat yapsana hepsine. Notebook da çok güzel aslında.Bu ışıklı klavyeyi söküp yenisini takmak çok problem. Zaten pahalı sanırsam bu ışıklılar. c tusu duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 c tuşu duruyor abi ama aradaki plastik yok. bu arada D sürücüsü (500gb) film dolu alana hediyem :D 70gb dolayında Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi var kesilmiş sahneler ile birlikte. bir film 3.5 saat.. bu keyif kaçmaz! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dostum @totemic verirse aldım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 akirafes abime satılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 totemic said: akirafes abime satılmıştır.. Teşekkürler. WhatsApp den dön bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 akirafes said: Daha yeni notebook aldım oğluma. Evde ikinci oldu. Ama Mouse ihtiyacım hala var. Mouse da güzel. Bana yakışıklı bir fiyat yapsana hepsine. Notebook da çok güzel aslında.Bu ışıklı klavyeyi söküp yenisini takmak çok problem. Zaten pahalı sanırsam bu ışıklılar. c tusu duruyor mu? abi tuş için şöyle bir tavsiye verilmişti zamanında: Rotweiler said: pontipati said: küçük bi parça kırılmış ya nerden tek tuş bulabilirim sdf Bildiğim en iyi site. Çok temiz ve hızlı çalışıyolar, 3-4 dolara hallediyosun işini. http://www.replacementlaptopkeys.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Teşekkürler @pontipati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Bir kutulanmış anlatsam. Keşke resmini çekseymişim. Alet sıfır gibi tertemiz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Saol abi kargo bizim işimiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar