TTrastafarian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Su anda cok duygusal anlar yasıyorum.Onca muhabbetini dinledigim paticik kraldır yorumlarıyla buyudugum bi ortamdayım(amma gaz yaptım :)ya bugune kadar cesıtlı sorunlar sebebiyle(üsengeclik)paticik ailesine katılamamıstım ama simdi burdayım:)bazıları beni prangada keldron nickiyle tanır bazıları warcraft 3 de unoffical serverlardan(parasızlıgın gozur kor olsun)neyse sözün özü herkese selam iyi muhabbetler dilegiyle... hobilerim:frp-metal(opera 9,in flames,therion vb:)-bilgisayar oyunları...[signature][hline]I smell Blood,something is calling me.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hoşgeldin... umarım kız arkadaşınla sorunların yoktur.. veyada umarım bize yansıtmazsın..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hoş qeldın...[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hoşgeldin...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hiç hoşgeldin filan demeyin bu şahısa yoksa size "gg" filan yazabilir :D . Anladın sen anladın....[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ooo bab gelmişsin hoşgeldin bab bol muhabbet bol geyikler[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 parasız warcraft serverından tanıyorum kendilerini :) hoşgeldin ttrast aramıza :) (bak benle AT yapmıyosun bozuluyorum ama)[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ho$geLdin Ttras:p[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bende diorum neden balon yok :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... UOGame.Net[ url=http://exile.avaturk.com] Exile UO Player[/url] [Bu mesaj Neronn tarafından 10 Ocak 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 uplamıyoruz eski topicleri cık cık cık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hoşgeldin....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 uhehue uplamış bosuna hosgeldin deme :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Demekki neymiş? Wook kasarken üssteki msjlara bakıyomuşuz.. Adam otomatiğe bağlamış ya her yeni msja hoşgeldin yazıyo walla... Bu arada *!insight_13 eski acc. göründüğü için hızlıca kaçar..*[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: lord_gorthaur, 23 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ooo bab gelmişsin hoşgeldin bab bol muhabbet bol geyikler Noluyoz :) hoşgeldin =)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: insight, 10 Ocak 2005 20:09 tarihinde demiş ki: Demekki neymiş? Wook kasarken üssteki msjlara bakıyomuşuz.. Adam otomatiğe bağlamış ya her yeni msja hoşgeldin yazıyo walla... Bu arada *!insight_13 eski acc. göründüğü için hızlıca kaçar..* O zamanlar daha c/p yapmıyomuşun bak =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hojgeldin![signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Walla o zamanlar c/p moda değildi.. Şimdi moda :) Ayrıca birisi özelden madalayalılara laf söylemiyosun falan demiş.. said: Erutan, 10 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki: hoşgeldin Büyük ihtimalle dalgasına yazmıştır... Madalyasındanda anlaşılacağı üzre kasmaya falan ihtiyacı yok.. Dimi sayın arkadaşım..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu insana benzayen yaratığın mesajı burda ne arıyorki. Edik: Her pazar sizde frp oynayan elemanım. Görüpte lan bu dallamada kim demesin [signature][hline][Bonzi] Eşeklere Özgürlük !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 merhabalar[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Al sepetten 1 şey daha..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.