Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0.55r hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar.bende 0.55r uyumlu scp ler var.fakat 0.55r nin de kendi içinde birçok versiyonu var.bunlar; 0.55r2, 0.55r2a, 0.55r3, 0.55r3c2, 0.55r3c3, 0.55r3c4, 0.55r401, 0.55r402.bu sürümlerden hangisini indirmeliyim? şimdiden teşekkürler...
Mesaj tarihi:
revision serisinin son versionu r4.0.2 işini görecektir :) aslında .56 çıktı ama ilk versionunda düzeltilmesi gereken çok şey var, kimse ciddi ciddi kullanmayı göze alamıyor daha :) bir yeni versionunu bekliyoruz onun için..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
bende 4.0.2 versiyonunu tavsiye ediyorum, diger actigin thread'te liink'te verdim download icin ama lycos yamuk yapti eheh, hedef konumunu farkli kaydet yapip site ismi girdigin yere paste ederek indirebilirsin :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
r4.0.2 daha bi ilgi çekici bence onu kullan r3rc3'e gore daha bi güzel sanki :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
vallahi onu bunu bilmem, Dmx eger su scripting ve uo dunyasindan ayrilmayip calistigi uo shard'ina devam etseydi, .56 versiyonunun ciktiginin ertesi gunu shard'ta o degisikligi gorebilirdiniz, herif manyak eheh. Butun gece uyumayip tum scriptleri upgrade ediyordu.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
r 4.0.3[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Lucas r403 ne zmn çıktı ?
Link verebilirmisin?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
eğer 56a yı kullanacaksanız bir çok süpriz ile karşılaşmayı göze almalısınız boşluklara dahi error veren bir emu olmuş ki exp ve opt flags'ları iyi ayarlamadığınız taktirde sunucu saçmalıyor . Ayırca 56a 4.0.2 ye göre daha az stable yani tavsiyem 4.0.2 dir. Ancak ileride eğer 56a nın üzerine çıkarsa 56b gibi ozaman belki kullanılmaya deyecek bir hale gelir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
  • Yeni Oluştur...