Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Selam Babaannem ve dedem sandıklıdaki termallerde kalmak istiyolar 1 hafta falan. ninemin dizlerinden sıkıntısı var, ameliyat olmak istemiyor şimdilik, komşusu termalden termale koşup bana çok iyi geldi diyince heves etti bizimkiler de. Neyse zararı olmaz da , sadede geleyim Bilen varsa diye soruyorum, böyle 5 10 gün kalınabilecek, otel olmayan daha çok apart gibi kiralanan uygun fiyatlı evler arıyorum. Duyan gören varsa ulaşsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Afyon'da yaşayan hocalara bi sorayım ben yarın. Yalnız neden otel istemiyorsunuz? Fiyatları öyle çılgın değil bildiğim kadarıyla; hep emekliler falan takılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bu sene sempozyum yaptık biz Sandıklı'da bir otelde, toplu gelince anca indirim yaptılar. O da kişi başı 90 lira gibi bir fiyat oldu günlük tam pansiyon. Apart ve devremülkler falan var diye biliyorum otellerden ayrı olarak. Sandıklı olmazsa Gazlıgöl tarafına bakabilirsiniz Dinan, oralarda da var kaplıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 teşekkür ederim bakmaya devam edicem az bi süre var daha zaten arada da sizden haber beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Sandıklımı Afyonmu? pansyon falan bakmayın oteller ggayet iyi çpkta tuzlu değil fiyatta yardımcı olurum. Sandıklıya giderlerse Park otel iyi seçim, Safranda yemekler çok kötü. Afyonda ya Anemon yada Korel gayet iyi. Biraz daha ucuzada Oruçoğlu var. Hepsi 5 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar