umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 birazdan direksiyon sınavına gideceğim, gitmeden önce bir iki tüyo varsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 yardır git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Aynaydi kemerdi koltuktu ayarlamalari unutma Yavaş git, muhtemelen bir donuste adam tutmus olacaklar elinde dur isareti olan, onu kacirma dur Ben geri park ederken fazla gittim dubaya dokundum ona ragmen aldim stres yapma o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tamamdır, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 emniyet kemerini tak elle çekerek kontrol et, aynaları kontrol et dikizi düzeltir gibi yap elinle, sinyalini arkanı kontrol ederek kalk, çok hız yapma yalpalatma, başka da bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 eskiden böyle şaşırtmaya falan çalışıyolarmış diyolar, "burda dur ben inicem" falan yok artık onlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ücreti verdin mi sen diye sor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bana yapmadilar, arabadaki diğer seyleri sorabilirler ama yok silecek nerden aciliyor falan diye Muhabbet de acabilirler, cevap ver ama gozunu yoldan ayirma adamlara bakma Ama en onemlisi sakin ol, heycan var mi falan derlerse yok gayet rahatim falan de ona da dikkat ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 heycanlanma, soğuk kanlı ol, sanki önceden kullanıyormuşsun da eğliyeti bir şekilde yeni alacakmışsın izlenimi vermeye çalış, tabi bunu yaparken de tek elle falan kullanma sakın :) ayrıca sürekli sağdan 30-40 arası git, hızlanma, sol şeride sadece önünde araba varsa ve senden yavaşsa sinyal ver geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 çok katı bi sınav geçmiyo diye düşünüyorum. şakalı komikliklerle biter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 teşekkür ediyorum herkese! kahvaltı yapıp çıkıcam, gelince ayrıntıları anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 MasterHapLo said: rampada durdurtup kaldirtabiliyorlar arabayi. o zaten kesin var ya, sınav'a dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 pati çekerek kalk en freniyle kaydırarak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 muhabbete tutmaya calisiyorlar ama ruh hastasi denk gelmezse dur incem diyen cikmaz ayna kemer koltuk ayarlari onemli devir yukselince atabilecegin ara vites at, ona da laf edebilirler zaten 50'nin ustune cikinca yavaslayalim diyorlar, es kaza isiklarda doksan acemi istop festivali yasarken basarili bir sekilde devam edersen arti puan gozetmenler hiyar degilse sen de ortalama ustu surersen gecersin, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sol ayağını camdan çıkar, vitesi zorlayarak da geçirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 oha neler yapıyolarmış öyle, benim girdiğim sınavda 500 metre dolaşıp trafiğe bile çıkmamıştık düzgün. bilen bilir mavişehir süleyman demirel lisesinin etrafını dönmüştük sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Onune kamyon cikarsa solla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bide araçta klima çalışıyosa dikkat et, kalkışlarda gaza biraz daha yüklenmen lazım, benim hiç bilgim yoktu o konuda, 2 defa stop ettirdim aracı, sonra söylediler klima gazdan yiyo fazla gaz vermen lazım diye, peki diyip 10 numara kullanarak geçtim. Dosya duruyo 15 gündür kenarda, bi ara gidip alcam ehliyetide üşeniyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 kız isen kontağı açman yeter geçiyorsun sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 koltuk ayarıyla başlayabilirsin.Ben cıvık la girdiydim sınava.Boyum uzun olduğu için dışardan ittirdim geriye koltuğu.Kontağı çalıştırdım tamam dedi indim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 selam elif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 önce ben gördüm. sen buna bakma. kate'e cirkin diyen bir insan düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 msn var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 parallel parking önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar