Gimli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Golge-i_Khan, 07 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Efe kusura bakma ama bu pafta senin bodrum evinden degil "küp" seklinden esinlendigini kanitliyor. Bak naapmissin, ilk sekli yalinlastirip küp haline getirmissin. (son karede açilari bile vermissin) Ondan sonra bu küpten yola çikarak tasarim yapmissin. Yeme bizi olm (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ahah gim : ) göreceli tabii şimdi orada yaptığım önce somut = soyut = soyut = somut keyfi işler bunlar tabii lakin senin zunum nasıl gitti du icq i açiim[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tıp okusaymışsın keşke, yazın için bir excuse'un olabilirmiş hehe. Onun dışında süper tabi balıktan satranç masasına olayı ve ölçek sistemin (ahehar, Standart Issue Sekreter) çok hoşuma gitti.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben bu el yazısına 2 yıl verdim : ) çok nadiren de olsa yanlışlıkla eskisi gibi yazıyorum. bu arada o eşer'in çizimi hani baluk=evler aman yani : ).[signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar