Roanoke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaslar worlddeki bütün worldgem bit leri bulup timer nasil cektirebiliriz. Nasil bir komut yapabilirim?[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Serveri kapatip savelerden yapilabilir, komutu vardiysa hatirlamiyorum :) Npc'lere ortak bir trigger falan eklenip spawn gemlerine komut vermeleri de saglanabilir. Restock var ama random timer veriyor, belirlenemiyor yanlis hatirlamiyorsam.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 restock attim baggio ama timer i geldiği halde cıkmıyor sorun orda .xtimer 1 cekincede cıkmadı anlamadım[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Roanoke onlar. Gem in infosundaki bazı bilgilerin bozulmasından dolayı oluyor... Banada birçok kez oldu. Gemlerin bozuk olanları(eğer hepsi bozuk ise infolarına bak yannış bir type felan olabilir) kaldırdım. Yerlerine yenilerini koyup ayarladım... En güzeli axisle çalışmamk aslında... Ben şöyle yapıyorum hiç de sorun çıkmıyor: *.add i_pet_wisp ekliyorum... *Attr sini 0bb7 yapıyorum... *Type ını t_spawn_char olarak ayarlıyorum... *Amountu 1 ve ya 2 ye ayarlıyorum(2 yapıyor isem MoreP inden homedist i yükseltiyorum ki aynı yerde 2 tane birden olmasın) *Sonrada çantama koyduğum bu wisp'i dupeliyorum. Canımın istediği yere wispi koyup .xmore1 c_hede_hodo olarak ayarlıyorum... Bence en mantıklı ve risksizi bu. Kolay gelsin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 olmadi[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sphere.ini'de maxcomplexity'i arttirmayi dene.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 olmadi ama bi komut yazmak lazım işte bütün worldgem bit leri bulup 2 kere tıklatmak lazım :)[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 cok sey istiyosun.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 [function sifirla] targetf sifirla2 return 1 [function sifirla2] obj = local.itemid = for goitemid act.timer 1 endfor Bu belki işine yarar .sifirla yaz herhangi bir Worldgeme tıkla. worldeki butun worldgemleri dolaşıp timerlerını 1 yaparsın.[signature][hline]www.arcadiauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar