BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hello! ben de note 4 aldım sonunda, performans iyileştirme vs için neler yüklemeli? ne tavsiye edersiniz? samsungun kendi programlarının çoğuğunu etkisiz hâle getirdim iyi oldu pili şimdilik iyi gidiyor, sabah evden çıkınca %90-95 arası oluyor eve geldiğimde %36-48 arası oluyor (şirkette wifi açık hep bi de çok video izlemedim henüz) hızlı şarj özelliğini kapattım, gerçekten lazım olunca açmayı planlıyorum tablet oalrak da note pro 12.2" vardı ama iki alet arasıdnaki tek yaptığımşey side sync kullanmak oldu internette bu ikisini nasıl daha etkin kullanabileceğime dair bir şey bulamadım sizin bildiğiniz bir şey varsa paylaşın lütfen seviyem la sizi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 valla kullanırmısın biknmem ama google keyboard google voice süper çalışıyor türkçe peel smart remote tv de çalışıyo bende ama uyguyu çalıştırtamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi sen ben biz her türlü typoyuz ya :( ama indirip bakayım nexus 4 de kullanıyordum eski alışkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 typo kurtarıcısı = swiftkey. inanılmaz bi keyboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya voice apayrı typolar yapıyopr ama o süper yanlışlıkla almışım diyip yanlışlıkla 60m yazması mesela entresan ama araba kullanıurken felan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar