CHaTLaK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu boğaz ağrısını ne geçirir ya,bıktım artık.bademcik deil balon mübarekk...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 GO. Thylot muydu neydi. eczaneden alıyosun sıcak suda yapıyosun içiyosun.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
MeLoDu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 20:05 tarihinde demiş ki: GO. Thylot muydu neydi. eczaneden alıyosun sıcak suda yapıyosun içiyosun. ya biliorum onu ama tadı çok iirençççç.
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sıcak bişeyler iç sıkı giyin boğazını bi şekilde sar bişeyler yap..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hönk. sendemi hastasın?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
MeLoDu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: hönk. sendemi hastasın? yok ya ama ne zmn hasta olsam banada onu içirtmeye çalışıolar ama çok kötü ya.
bayat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Thylot muydu neydi. Tylol Hot.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tylol hot içilir mi be...Kusrasın onu içersen iğğğğreeeeeeeenç :( böööğğğyk sakın içme :) Alfoksile basla :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ihlamur birebir :D[signature][hline]DJ Tiesto
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bak mesela çok ilginç.. ben tylol hot u çok severim sıcak sıcak tadı güzeldir.. ama fake im sevmiyor.. faerun da halaster diye bi büyücü var.. kendinden 30 tane var.. işte paticik böyle birşey..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 doktora gidiyosun antibotik yaziyo daha çabuk iyleşmek istiyorsan iğne yaz bana diyosun hemşireler 2-3 gün iğne yapiyo iyleşiyosun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 20:05 tarihinde demiş ki: GO. Thylot muydu neydi. eczaneden alıyosun sıcak suda yapıyosun içiyosun. bunu içmemeni tavsiye ederim çoğu ülkede yasaklamış bir ilaç.fzl kullanımda akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş. strepsil pastil al boğazı rahatlarıt hiç değilse olmadı locabiotal diye bi sprey ilac var onu sık sabah akşam 2 fıs. oda olmadı tantum verde diye yeşil gargaramsı bir sprey ilaç var onu sık. doktorun vereceği antibiyotikin augmentin olma ihtimalide yüksek.onuda 12 saat arayla tek doz.(hap) hehe reçete oldu..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
Jester Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: stan-marsh, 09 Ocak 2005 20:51 tarihinde demiş ki: fzl kullanımda akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş içerek aldığın sıvı bir ilaç akciğerde nasıl hasar bırakıyor karaciğer olsa neyse dicem de yoksa bunun tozu çarşafa sarıp çekiliyor da ben mi bilmiyorum[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 annemin super gargarisini yaziyim ben sana,benimde cok ciddi bi bogaz problemim var ve ise yaramadini hic gormedim,bir iki seferden sonra biseyciin kalmaz(koca karı ilacı gibim oldu ama napiyim:) bi limonu sıkıyosun,bi tane asprin,bi cay kasigi tuz atiyosun bi iki damla sıcak su ekliyosun(soguk olmasin diem)sonrada gargara yapıyosun,gunde iki uc sefer yap biseyin kalmaz,bide ıhlamurun icine karabiber koyup ic baya ii gelio,balda ekliyebilirsin öksürüyosan ama bazı insanlara gıcık yapiyo daha cok öksürtüyo,neyse gec kalmamismdir umarim,dene ise yaricana annem soz verdi:D[signature][hline] take away the world,pity your demise... And I cry..
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bademcik öyle uyuyarak, malak gibi devrilerek geçecek bir hastalık şiştisi deildir. Size bir anımı anlatayım. Geberiodum, bi de yazındı, bir yandan ateş bir yandan sıcak, iki gün yatakta debelenip durdum... Babam sonunda beni doktora götürdü... Arabaya bin, arabadan in, sırada bekle derkene birden düzeldim ve babama geri dönelim dedim, ben iyiyim :D Neyse! Boğazınızı sarınız, ananız yada babanız yada ablanız, yada abiniz, yada teyzeniz, yada halanız :D yada seegiliniz :lol: boazınızı yatmadan önce zeytin yağıyla ovalasın. Souk, yada oda sıcaklıında bişi içmeyiniz, sıcak deil, ılık içiniz fakat bademcikleriniz iltaap yaptıysa antibiyotik kullanınız, ama dikkat ediniz fake dohturların verdiği antibiyotiklerin prospektüslerini okumadan içmeyiniz çünkü mikrobunuza uygun bir antibiotik kullanmalısınız. Tabi bu fake dohturlar, en özelleri bile mikrop tespittirici testleri yabmiyorlar ülkemizde.. Kahrolun leyn! İçiriolar bize gereksiz ilaçları! Biri bana bademciklerim için romatizma ilacı vermişti hiç unutmam. O yüzden böle fazla yan etkisi olmuyan, mümkünse içinde penisilin bulunmayan, hani alarjik felan olmayasınız, ilaçlar kullanabilirsiniz. Nasılsa doktor da neettini bilmeden verio yawur! Tek bildii şey ne dozda verecee oluo, gerçi onu siz de anlayabilirsiniz. Gaffanızı yastia koyun, eğer kalp atışlarınızı duyuyorsanız o derece iltaaplısınız demektir. Ne kadar güçlü kalp atışı duyarsanız o kadar göçmüştür bademcikleriniz. Dum tıs, dum tıs, dum tıs deneyini iltaaplı herhangibi yerinizde de uygulayabilirsiniz. Diyelim ki barmaanız dolama oldu, yada bi yerinizde çıban çıktı işte orasının dumtıs dumtıs diye attior olacaktır. Ya sanırım ben bayaa stresliyim. Finallerimi eşekler kovalasın! Zaten hastayım, burnum akio... Hasta olan herkese geçmiş olsun![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ha bide öksürüosanız ohhh bi zencefil kaynatınız, içine tarçın koyunuz, şeker atınız keyfinize göre... Mis mis içiniz.. Öksürüğünüz geçer, geçmese bile yumuşar... Özellikle allerjik sebepli öksürenlere mutlaka önerilir...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sen bize bakma git doktora.. Burda yazılanları içersen azarsın yada ölürsün.. Sen git doktora o yazar bişiler.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: stan-marsh, 09 Ocak 2005 20:51 tarihinde demiş ki: bunu içmemeni tavsiye ederim çoğu ülkede yasaklamış bir ilaç.fzl kullanımda akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş. strepsil pastil al boğazı rahatlarıt hiç değilse olmadı locabiotal diye bi sprey ilac var onu sık sabah akşam 2 fıs. oda olmadı tantum verde diye yeşil gargaramsı bir sprey ilaç var onu sık. doktorun vereceği antibiyotikin augmentin olma ihtimalide yüksek.onuda 12 saat arayla tek doz.(hap) hehe reçete oldu.. Ehoy, şimdi şöyle tylohot, Amerika'da falan yasaklandı.Yan etki sebebiyle. Ancak EŞŞEK gibi yazıyor ilacın üstünde 5 GÜNDEN FAZLA KULLANMA diye. Hala eşşeklik edip kullanırsan, mavi mavi boncuklar bile çıkabilir kulağından yani.[signature][hline]Simply death...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 adam doru sölüyo sdfs asdhuf[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 geçmiş olsun pastil fln al[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben de bronşit gibi bişiler oldum ve yaklaşık 47 saattir sigara içmiyorum. :( *! aptala dönmüştür *[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tylol hot (aferin hot ya da hot lı lar) işe yarıyorlar benim 2 defa son anda hasta olmamı engellediler dikkatli kullanmak lazım ama daha da iyisi bir doktora görünmek lazım[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Öne çıkan mesajlar