Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA: Nedir bu çoğu kişideki Lakers düşmanlığı?

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

ben de kobeyi sevmiyorum açıkcası ama bir neden söyle deseniz düzgün bir neden söyleyemem ama sevmiyorum işte
bu kadar kişi sevmiyosa bir nedeni vardır heralde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

kings - lakers serisinde robert horry nin son saniye 3 lüğü yokmu..hayatımda ilk defa bir nba maçında ağladım valla o maçtan sonrada tam bir lakers düşmanı olmuştum...[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET
WHISPERED VOICES AT MY FEAR
DEATH BEFORE MY EYES
LYING NEXT TO ME I FEAR...

Whisper
Sosyal ağlarda paylaş

heh lakers Fenerbahçeye mi benziyor komik..
Fenerbahçeye benziyen tek bir takım var oda Kings..
Hele Arco Arena , o seyirci yokmu aynı Kadıköy .[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET
DEATH BEFORE MY EYES

Whisper
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda lakers ı sevmeme benim açımdan garibanın yanında olmaktı shaq-kobe ikilisi hiç yenilmicek gibi gözüküyodu bundan dolayıda hep güçsüz tarafı tutmakl gibi bişey oluyodu lakers maçlarında

sonra kobe nin skandalları ,shaqla kavga etmesi bütün takımın onun istediği gibi yönetilmesi vs gibi bir çok vukuatı oldu
hepsini bir yana bırakırsakta kobenin maç sırasında bi suratına bakın ,ben sevicek bişey görmüyorum sinsi itici bakışları var

ben celtics i sevmiyorum bide, sırf larry bird yüzünden aynen kobe gibi pis bi surat ifadesi var o herifinde,[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 09 Ocak 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
Hele Arco Arena , o seyirci yokmu aynı Kadıköy .

Ne alakası var sen hiç Arco Arena da kavga gördün mü?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Kavga olmasa adamlardan ne farkımız kalcak ki - Şimdi bana adamların koca tarihleri boyunca yaptıkları nadir kavgalardan olan Indiana - Detroit maçını örnek göstermeyin. -[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 09 Ocak 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 09 Ocak 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
Hele Arco Arena , o seyirci yokmu aynı Kadıköy .

Ne alakası var sen hiç Arco Arena da kavga gördün mü?

Ne alakası var şimdi , illa bir şekilde saldıracaksınız...
Fb-gs basketbol maçında bile kavga edecek adam bulamadınız , kendi taraftarınızı dövdünüz...
bu konularda sizle baş edilmez.[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET
DEATH BEFORE MY EYES

Whisper

[Bu mesaj Bonjo tarafından 09 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sen arco arena yı kadıköy e benzettin benim ağzımdan Arco Arena Ali Sami Yen e benziyor diye bir lafda çıkmadı kendi kendinize gaza geliyorsunuz.Sonuç olarak bu Kadıköy ile Arco Arena arası bir kıyaslama devamı da getiriyim Arco Arena da aşağı çakmakta atılmıyor konfetide atılmıyor hakeme ana avrat sövülmüyorda halen buraya bunları GS de yapıyor diyenlere saldıracam çünkü BURADA KADIKÖY ARCO ARENA KIYASI YAPILIYOR ali sami yen Arco Arena olsada aynı şeyleri derim.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq

[Bu mesaj screamer tarafından 09 Ocak 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 09 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
İlk sen arco arena yı kadıköy e benzettin benim ağzımdan Arco Arena Ali Sami Yen e benziyor diye bir lafda çıkmadı kendi kendinize gaza geliyorsunuz.Sonuç olarak bu Kadıköy ile Arco Arena arası bir kıyaslama devamı da getiriyim Arco Arena da aşağı çakmakta atılmıyor konfetide atılmıyor hakeme ana avrat sövülmüyorda halen buraya bunları GS de yapıyor diyenlere saldıracam çünkü BURADA KADIKÖY ARCO ARENA KIYASI YAPILIYOR ali sami yen Arco Arena olsada aynı şeyleri derim.

Arco Arenayı seyircisi bakımından kadıköye benzettim.Fenerbahçe seyircisi gibi Kings seyirciside karşı takımı boğuyor , baskı altına alıyor..
Kadıköy de, ne bir camianın başkanına küfür ediliyor , ne hakemin kafasına şişe atıp sahası kapanıyor...
samiyeni bir yere benzetmemişin ama ben sana söyleyim The Palace a çok benziyor...[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET
DEATH BEFORE MY EYES

Whisper
Sosyal ağlarda paylaş

lakers da efsane magij johnson-kareem abdul jabbar ikilisi varmış eskiden, şimdi seyrediyoruz classiclerde..daha sonra shaq-kobe ikilisi..
lakers ın sevilmediğini bilmiyordum. lakers ı burjuva takımı gördüklerindendir.lakers ın maçlarında tüm hollywood yıldızları var. şımarık takım gibi görüldüğündendir.
kobe da bir iticilik var gibi nedenini bilemiyorum..aslında eskiden itici geliyordu bana şimdi gelmiyor..bu sene lakers popüler deil zaten bana göre..en azından bana popüler değil.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...