moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fistan said: ve çıplak fistan ben bi geçiyim siz devam edin http://i.imgur.com/yZbiamU.jpg
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Marina Abramović'in ünlü worklerinden biri bu cahillllllller
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ama sanmıyorum Dyna cahil olsun. eminim son derece elit bir beydir ve şarabını içip buna bakarken beni banlamaz.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ülke de her türlü sevgili var. istediğiniz sevgili yetersizliğinizden dolayı sizi beğenmiyorsa o ayrı konu
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kız fotosu palaştınızmı ona göre bakıcam diğer sayfalara
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kermit said: kız fotosu palaştınızmı ona göre bakıcam diğer sayfalara 7 sayfada meme koydular direk
micha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 20 yaşlarında kızın 60'lara merdiven dayamış bir adam ile ilişkisi.. evet ali ağoğlu'ndan bahsediyorum. Ne gibi bir kızlardan beklenti içerisinde olunabilir.saf temiz içten duygular lale devri vb.. artık çok uzak ilişkiler diyaloglar tamamen çıkar üzerine kurulu bir sistemin içerisindeyiz.bir erkek olarak kız arkadaşım olduğu halde ve karşı taraf bunu bildiği halde sulanan tip kızlar kaynıyor. ve şuan aslında erkeklerin devri kız bulamama gibi bir şansın yok. ama her an boynuza hazır ol sakat. umduğun ruh esşinide bulursun zamana bırak an gelir olur. genelde anlık oluyor arayışa girme ve hayırlısı oluyor.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Olmuyorsa hayırlısı budur diyorum ben de. Kısmet. Beni mutsuz edecek insanların karşıma çıkmasından daha iyi olmaması.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 içindeki çomara ket vuramayıp kızları kaçırmışındır muhtemelen.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Valla şu söylemlerin o kadar itici ki kaçırmışsındır hakkaten hepsini
Öne çıkan mesajlar