Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 trabzon diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 eski said: o araba bitmiş cıkar elinden artık ben alırım Aracımı zaten satmayı düşünüyordum alıcısı hazırdı. Ama şimdi araçta kurşun deliği var deyince vazgeçer adam büyük ihtimal hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 araba sorunsuz kurşun döktürdüm diye ilan verirsin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 of çok kötüydü yatıyorum. bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kaça satıyorsun ilan varsa paylaşırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 20k vereyim hayrını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Şu an ilan oluşturmadım halen. Ama bir süre satmam galiba arabayı. Aracım 20112012 Polo 1.2 TDi Trendline 23bin-km. Sana 19bin'e olur fistan. Eski üye olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben alayım lan 19bine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 alırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 20k ya ben alıyorum sana ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 adam inanmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 19a veriyomus ama 20 vercem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27130177.asp bununla bir alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 fiyatı çok iyi alan arkadaşa mutluluklar dilerim. izmirden selamlar plaka 35, büyüklere saygılar, küçüklere sevgiler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1.2 tsi olmasın abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 TDI diyor niye tsi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ilk ben talibim olm niye üşüştünüz hemen. gerçi jetta arıodum ama buda olur sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 29a bırakayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 10.000 lira ucuza veriyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 fiyat bir kurşun deliği ile bu kadar düşüyorsa izmirdeki arabaları mermi manyağı yaparım lan ben. sonra ikinci elin kralı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 miyaw33 said: Mermi birkaç metre yüksekten doğrudan atılmıs arabaya.Daha yakından olsa mermi deliğinin çevresinde ufak asınmalar olurdu,uzaktan atmıs olsaydı bu seferde yukardaki resimdeki gibi etrafındaki boyayı kaldırır ve kaportayı göçürürdü.Merminin hızı tam kıvamında olmus,ne cok hızlı ne de yava.Tahminen apartman veya köprüden sıkmışlar. "Tatar Ramazan" said: bu arkadaş balistikten rıza baba ekibe yeni katıldı ULAN BU NASI Bİ FORUM HAKKATEN YA AHAHAHHAHAHASDHJADFHJFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Abi hemen inanmışsınız ya. Fiyatı 37-40 arasında değişiyor km'e göre. 20bin'e 2012 model TDi araç mı olur yapmayın la. Olsa olsa 300bin km'de falan olur ya da kazalı araç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 fistan çok umutlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hayal kırıklığından ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Krediyi çektim kardeş 20bin , laf ağızdan çıktı bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar