unity100 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 biz de zaten bee geesten anita ward dan filan sozediyoz ehe. eski toplar.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 saturday night fever hastasyimdir ...... "STAY ALIVEEEEEEEE STAY ALIVEEEEEEEEAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAEEEEEEE " ayrica nerden bilicem metal de daha mek oldugna rock daki bir hotel california dan tut stairway to heaven sonrcima gider bu yani ayrica ewt bee gees de bence bir suru metal band i ne tas cikarir kanimca[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 blondie de severim tam pop degil beki ama yinede studio 54 lerden hehe studio 54 biliyoniyo herhalde[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 pop we hip hop tarzı yeni akımlar, daha çok disko tarzı şeyler zaten. yani insanların kurtlarını dökmesi için anlatabiliorum umarım. hiphop dediim de rap diil eminem fln berbat onun yaptıı müzik diil zaten. metal,rock ws... ise bence gerçek müziktir. oyle pop gibi tek kişi çıkar abidik gubidik şarkı soyler para kazanır malı götürür olayı yoktur. çeşitli enstrumanlarla müzik kalitesi wardır ortada. we sözleri de çok çok çok daha anlamlıdır o rape popa hiphopa falan göre. rolling stones,led zeppelin ws.. gibi gruplar hep 70 lerde çıkmışlar ama hala onlar gibi müzik yapan grup yok denebilir. ama aynı kaliteyi ben metal gruplarında buluorum şimdi anca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 onlar kadar değil tabii ki... eskilerin yeri her zaman ayrıdır :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sly-one'ın gerçek müzik tanımına ben türk sanat müziği, türk hafif müziği, türk halk müziği ve klasik müziği de eklemek istiyorum.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben artik dogru yolu gordum ! artik disko muzik dinliyorum ! butun metalciler ! esas muzige gelin ! diskoya gelin ! yasasin disko ! yasasin ABBA ![hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 burn baby burn DISCCO INFERNNO! Burn Baby BURN![hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Harbiden hiç clubber yokmu forumda ? :D[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yasasin disko. disko kadar ustun nitelikli bi muzik varken metale laf dusmez.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ahha düşer düşer[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 YU AAR DI DEENSİİNG KUİİİNN YAANG EN SVİT ONNLİ SEEVINTİİİİİNNN..............[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 :rock:[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben armoni soyluyorum, melodi fiskirtiyorum sen sadece kafa salliyosun.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben bu topicde ortaligi yeterince karistiramadim anlasilan. ehe.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar